BREAKING NEWS
latest

Η αλλόκοτη τάση του μόνιμου μακιγιάζ που μάλλον δε θα υιοθετήσουμε


Πολλές γυναίκες διάσημες ή μη ακολουθούν πιστά την τάση της μόδας, που δεν είναι άλλη από το μόνιμο μακιγιάζ. 

Ασφαλώς, υπάρχουν και κάποιες άλλες, που έχουν δεύτερες σκέψεις και δεν έχουν πάρει ακόμα την απόφαση να εφαρμόσουν την τεχνική αυτή σε κάποιο σημείο του προσώπου τους.

Τελικά όμως, αξίζει μια γυναίκα να κάνει μόνιμο μακιγιάζ; Συνήθως, όσες κυρίες αισθάνονται άσχημα με κάποιο σημείο του προσώπου τους και θέλουν να βελτιώσουν την εξωτερική τους εικόνα, καταφεύγουν σε αυτή τη μέθοδο. Γιατί, με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή τους και ταυτόχρονα και η διάθεσή τους.

Από την άλλη όμως, εάν νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου και αποδέχεσαι κάθε φυσικό χαρακτηριστικό του προσώπου σου, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, να επισκεφτείς έναν τέτοιο χώρο, προκειμένου να υιοθετήσεις αυτή την τάση. Εξάλλου, πώς θα νιώθεις εάν όλες τις μέρες, σηκώνεσαι από το κρεβάτι με μόνιμο eyeliner στα μάτια και περίγραμμα στα χείλη ή ακόμα και κραγιόν;

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να αγαπάς τον εαυτό σου σε όλες τις περιστάσεις: είτε ξυπνάς αμακιγιάριστη το πρωί, είτε έχεις το τέλειο μακιγιάζ για να βγεις έξω το βράδυ.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο με το μόνιμο μακιγιάζ:


womantoc.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID