Δευτέρα

4 τρόποι για να εξαφανίσεις τις σακούλες κάτω από τα μάτιαΤι να κάνεις για να μην δείχνεις άυπνος και κουρασμένος όλη την ημέρα.

Σακούλες κάτω από τα μάτια. Αυτή η μάστιγα. Πιοπ εκνευριστικές από το πρωινό ξύπνημα, πιο σπαστικές από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που έρχονται σπίτι. Τις βλέπεις και απορείς. «Γερνάω; Σαπίζω; Γιατί σε μένα;» και άλλα πολλά. Αυτή η σακούλα ωστόσο θέλει συγκεκριμένα πράγματα για να σταματήσει να σε ενοχλεί. Και υπάρχουν  τρόποι να τις αντιμετωπίσεις.

Αρχικά το θέμα του ύπνου

Δεν είναι μόνο το πόσες ώρες καταφέρνεις να κοιμηθείς, αλλά η ποιότητα του ύπνου  που κάνεις. Αν δηλαδή έχεις συνηθίσει να κάθεσαι στον υπολογιστή με τις ώρες και να τον κλείνεις λίγο πριν κοιμηθείς, μάθε πως με αυτόν τον τρόπο κουράζεις τον οργανισμό περισσότερο. 

Το λευκό φως από τις smart συσκευές επηρεάζει την έκκριση της μελατονίνης που ευθύνεται για την καλή ροή του ύπνου. Οπότε φρόντισε να ξεμπλέξεις από τα μηχανήματα του Σατανά πριν τον ύπνο.

Νεράκι πίνεις;

Οι δερματολόγοι το φωνάζουν εδώ και χρόνια. Το νερό δεν είναι μόνο για να σβήνεις την δίψα σου, αλλά και για να κρατάς ενυδατωμένη την επιδερμίδα.  Όταν μάλιστα αναλωνόμαστε καθημερινά σε τροφές που περιέχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι, το νερό είναι must. 

Αλλά δεν το κάνεις. Αυτό έχει αποτέλεσμα την κατακράτηση υγρών που εκτός από πρήξιμο σε διάφορα μέρη του σώματος όπως την κοιλιά, παρατηρείται και στις περίφημες σακούλες κάτω από τα μάτια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: