Τετάρτη

Μυστικά για να μειώσετε τις ανοιξιάτικες αλλεργίεςΑυτά είναι τα 4 μυστικά για να μειώσετε τις ανοιξιάτικες αλλεργίες, σύμφωνα με τους ειδικούς, ώστε να μειώσετε τη συχνότητα και την ένταση των συμπτωμάτων σας.

Όσοι ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο αυτή την εποχή από καταρροή και φαγούρα γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να οπλιστούν με τα απαραίτητα φάρμακα αλλά και με αρκετή υπομονή προκειμένου να τα βγάλουν πέρα! Προσθέστε κι αυτά τα 4 μυστικά για να ανακουφιστείτε από τις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

1 Προβιοτικά: Τα «καλά» βακτήρια που βρίσκονται σε προϊόντα όπως το γιαούρτι και το κεφίρ συμβάλλουν στην καλύτερη «ρύθμιση» του ανοσοποιητικού συστήματος ώστε να μην αντιδρά πολύ έντονα στα αλλεργιογόνα.

2 Κομπρέσες: Ένα βρεγμένο πανί στο πρόσωπο όχι μόνο παρέχει μια καταπραϋντική αίσθηση δροσιάς αλλά παράλληλα βοηθά να απομακρυνθούν υπολείμματα αλλεργιογόνων (π.χ. γύρης) από την επιδερμίδα.

3 Συχνή αλλαγή ρούχων: Τα υφάσματα έχουν την τάση να συσσωρεύουν υπολείμματα, τα οποία μεταφέρονται σε διάφορους χώρους και επάνω στα έπιπλα μετά την επιστροφή στο σπίτι.

4 Ντους πριν τον ύπνο: Βοηθά να μη μεταφερθούν τα υπολείμματα στην κρεβατοκάμαρα και στο κρεβάτι, περιορίζοντας σημαντικά την έκθεση στα αλλεργιογόνα και βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου.

omorfamystika.gr


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: