Κυριακή

Τόσα χρόνια μαγειρεύατε με ΛΑΘΟΣ τρόπο τα κρεμμύδια, Σεφ εξηγεί ΠΩΣ να το κάνετε σωστά. (Video)
Με τόσα είδη κρεμμυδιών, δύσκολα θα ξέραμε κάτι τέτοιο! Η επιλογή του λάθος είδους κρεμμυδιού θα μπορούσε να είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα αριστουργηματικό κι ένα εφιαλτικό γεύμα.

Ευτυχώς, ο Chef Buck είναι εδώ για να μας καθοδηγήσει σωστά και να μας δείξει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε κρεμμυδιού, καθώς και το πώς να τα μαγειρέψετε σωστά!

Κίτρινα κρεμμύδια

Πλεονεκτήματα: Χαμηλό κόστος και είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο.

Μειονεκτήματα: Κανένα.

Μαγειρικές Χρήσεις: Αυτά τα κρεμμύδια είναι εξαιρετικά σχεδόν σε όλα τα πιάτα και δίνουν πάντα υπέροχη γεύση! Αυτά είναι, επίσης, τα είδη των κρεμμυδιών που θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε για να καραμελώσετε κάτι, δεδομένου ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Κόκκινα κρεμμύδια

Πλεονεκτήματα: Ισχυρή πικάντικη γεύση, αν τρώγονται ωμά.

Μειονεκτήματα: Δεν ενδύκνεινται για καραμέλωμα ή για μεγάλης διάρκειας μαγείρεμα.

Μαγειρικές Χρήσεις: Αυτά είναι υπέροχα για σαλάτες και για ψήσιμο στη σχάρα! Τα κόκκινα κρεμμύδια είναι, επίσης, φανταστικά σε χάμπουργκερ και σάντουιτς.

Γλυκά Κρεμμύδια

Πλεονεκτήματα: Ήπια γεύση όταν καταναλώνονται ωμά και ταιριάζουν με πολλούς τύπους συνταγών.

Μειονεκτήματα: Μικρότερη διάρκεια ζωής.

Μαγειρικές Χρήσεις: Εξαιρετικά για μια ποικιλία συνταγών (ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε μεγάλης διάρκειας ψησίματα). Η γλυκιά τους γεύση είναι νόστιμη είτε ωμή είτε μαγειρεμένη και ταιριάζουν εξαιρετικά με χορταρικά, όπως οι ντομάτες και οι πατάτες!

Άσπρα Κρεμμύδια

Πλεονεκτήματα: Ήπια γεύση και πολύ ευέλικτα όταν χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα.

Μειονεκτήματα: Λεπτός φλοιός και ισχυρή επίδραση στα μάτια όταν τεμαχίζεται.

Μαγειρικές Χρήσεις: Τα άσπρα κρεμμύδια είναι μια βάση στη Λατινική κουζίνα! Ρίξτε τα σε μια salsa, σε γκουακαμόλε, σε tacos, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί η καρδιά σας. Η έντονες πρώτες γεύσεις είναι καλύτερα να αντισταθμίζονται από άλλες πιο ήπιες γεύσεις! Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και στην πίτσα!

Bonus: Ασκαλώνιο

Πλεονεκτήματα: Ήπια γεύση και θυμίζουν λίγο το σκόρδο

Μειονεκτήματα: Ακριβά!

Μαγειρικές Χρήσεις: Χρησιμοποιήστε τα ως γαρνιτούρα σε πιο φανταχτερά γεύματα και σε γιορτινά πιάτα – ή σε λεπτές φέτες για να δώσετε στιλ στην ασιατική κουζίνα!

Δείτε περισσότερα για τα κρεμμύδια σε αυτό το βίντεο.newsone.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: