BREAKING NEWS
latest

Γιατί οι πιο καυτές κοπέλες είναι ακόμη single!


Ας είμαστε ειλικρινείς: Είσαι σέξι όταν νιώθεις σέξι. 

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου, αλλά σίγουρα δεν είναι το κλειδί για την ευτυχία σου η εξωτερική εμφάνιση. Φαίνεται πολύ κοινότυπο και το έχεις ακούσει σίγουρα άπειρες φορές, αλλά έτσι είναι.

Τι γίνεται αλήθεια όταν νιώθεις σέξι κι έχεις αυτοπεποίθηση, όμως δεν βγαίνεις με κάποιον; Ακόμη κι όταν οι φίλες σου προσπαθούν να σου κανονίσουν ραντεβού με κάποιον που πιστεύουν ότι θα σου ταίριαζε, δεν πηγαίνει ποτέ πέρα από το να ανταλλάσετε μερικά χαζά μηνύματα μεταξύ σας κι αυτό ήταν όλο.

Μην απελπίζεσαι και μη σε παίρνει από κάτω. Ίσως υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που βρίσκεσαι σ' αυτήν την κατάσταση και μπορείς να τους αναστρέψεις.

1. Οι άντρες φοβούνται να σε πλησιάσουν πρώτοι.

Οι άντρες μυρίζουν την αυτοπεποίθηση από χιλιόμετρα μακριά και μερικές φορές νιώθουν να απειλούνται από την ομορφιά και την δυναμικότητα μίας γυναίκας. Γι' αυτό κι έχουν χαμηλότερες απαιτήσεις από τις γυναίκες. Δεν ξέρει αν μπορεί να σε αντιμετωπίσει στο πεδίο δράσης που εκείνος ξέρει καλά να παίζει, επομένως δεν κάνει καν την πρώτη κίνηση. Μη νομίζεις... Σκέφτονται κι αυτοί περίπλοκα πού και πού. 

2. Οι άντρες πιστεύουν ότι είσαι ήδη «πιασμένη».

Αν είσαι έξω και διασκεδάζεις με τις φίλες σου για παράδειγμα, οι άντρες θα υποθέσουν ότι είσαι ήδη σε σχέση και ότι απλά θες να περάσεις καλά με τις φίλες σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουν τέτοιες ανυπόστατες σκέψεις. Αν ειδικά δουν ότι δεν αφήνεις κανέναν να σε κεράσει ποτό, δεν πρόκειται να προσπαθήσουν καν. Άβυσσος και η δική τους ψυχή...

3. Δεν εκτίθεσαι (με την καλή έννοια).

Αυτή είναι η παγίδα εδώ. Επειδή είσαι όμορφη και με αυτοπεποίθηση, νομίζεις ότι είναι αρκετό για να «ρίξεις» έναν άντρα. Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα στο χέρι. Κάνε κι εσύ την πρώτη κίνηση μία φορά. Αν κάθεσαι στο μπαρ και περιμένεις με υπομονή να έρθει κάποιος να σου την πέσει, κάτι δεν πάει καλά με σένα. Μην περιμένεις να έρθει πάντα σε εσένα ο Μωάμεθ, παρίστανε μία φορά κι εσύ το βουνό και πήγαινε σε εκείνον. 

4. Είσαι από τα κορίτσια που ξέρουν πώς να απορρίψουν κάποιον εύκολα.

Αν έχεις φάει η ίδια πολλά Χ στο παρελθόν, μάλλον έχεις μάθει καλά πλέον να δίνεις κι εσύ Χ. Όλα είναι θέμα εμπειρίας. Και όχι απλά ξέρεις πώς να απορρίψεις κάποιον με το γάντι, αλλά τον προειδοποιείς με κάποιο τρόπο ό,τι πρόκειται να τον απορρίψεις για να του έρθει ακόμη πιο μαλακά. Εύγε!

5. Έχεις πολύ βαρύ και επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα.

Είσαι σχολή από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, έπειτα στο γυμναστήριο πχ ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα και μετά πίσω στο σπίτι ή έξω με τις φίλες σου. Μετά κοιμάσαι για βράδυ και άντε πάλι από την αρχή. Στην πραγματικότητα το ίδιο, βαρετό πρόγραμμα κάθε μέρα είναι στην ουσία κακό για την ερωτική σου ζωή. Δυστυχώς ή ευτυχώς, μία νέα σχέση απαιτεί και κάποιους συμβιβασμούς. Αν λοιπόν δεν μπορείς κάποιες φορές όταν χρειαστεί να συμβιβαστείς κι εσύ με το πρόγραμμα κάποιου άλλου ανθρώπου μόνο και μόνο για να μη χαλάσεις την τέλεια καθημερινότητά σου, τότε δεν θα βρεις σύντροφο πολύ σύντομα.

6. Φοβάσαι υπερβολικά πολύ.

Δεν θες να το παραδεχθείς, αλλά φοβάσαι. Εξάλλου είσαι καιρό μόνη και έχεις ψιλοξεχάσει πώς είναι να βγαίνεις ραντεβού. Απόλυτα λογικό. Δεν πρέπει όμως να φοβάσαι, όσο πεζό κι αν σου φαίνεται αυτό. Πάρε ρίσκα, κάνε κινήσεις και γίνε πιο «διαθέσιμη» για τους γύρω σου. Μην χτίζεις τοίχους.

neopolis.gr ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID