BREAKING NEWS
latest

Ποιούς τύπους γυναικών αποφεύγουν οι άντρες και τρέχουν μακριά!



Νομίζεις ότι οι άντρες δε σκέφτονται και δεν έχουν απαιτήσεις; Νομίζεις ότι αρκεί ένα ωραίο πρόσωπο και τα καλοσχηματισμένα σου οπίσθια για να τον κάνουν να σε ερωτευτεί παράφορα;

Καλέ πού ζεις; Δεν έχεις καταλάβει ότι πλέον τα αγόρια έχουν απαιτήσεις και μάλιστα πολλές; Ή μήπως νομίζεις ότι όσο παράξενη και περίεργη κι αν είσαι, θα σε ανεχτούν μόνο και μόνο επειδή εσένα δε σε απορρίπτει κανείς; Αμ δε!

Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε κάποιους τύπους γυναικών, τους οποίους οι άντρες έχουν αποφεύγουν και τρέχουν μακριά!

1. Tη γυναίκα που σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού ασχολείται με το κινητό της: Καλέ, μήπως έχεις καμία διαταραχή; Δε βλέπεις ότι έχεις άνθρωπο απέναντί σου; Ασχολήσου μαζί του γιατί την επόμενη μέρα θα τον ψάχνεις και σίγουρα δε θα τον βρίσκεις.

2. Την αέναη... selfie-fan: Μόλις καθίσατε τσουπ βγάζεις selfie με σουφρωμένα χείλη. Στη συνέχεια τον αναγκάζεις να βγάλετε άλλη μία για να περιγράψεις την έκβαση του καφέ σου και φυσικά επειδή πήρες και ένα καινούριο σουτιέν και θέλεις να το δείξεις, κάποια στιγμή αφήνεις να πέσει λίγο η μπλούζα και εκείνο το λεπτό ως διά μαγείας βγάζεις ακόμα μία selfie-αυτή συνήθως είναι για καληνύχτες-. Ωραία όλα αυτά αλλά σοβαρό άντρα μην περιμένεις να βρεις έτσι. Ξηγημένοι!

3. Τον πολίτη του κόσμου: Άλλο να έχεις ζήσει σε 3 διαφορετικές χώρες, να είσαι με μία βαλίτσα στο χέρι και να ξέρεις να προτείνεις καλό κοκτέιλ ακόμα και στη Ζιμπάμπουε και άλλο να έζησες για Erasmous 3 μήνες στην Ιταλία και να το παίζεις ιταλίδα που ξεχνάει και λίγο τα ελληνικά. Το Χ σου έρχεται και μάλιστα εντυπωσιακά.

4. Αυτή που σε κάνει προσωπικό της φωτογράφο: Όχι αλήθεια υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας. Σου φαίνεται λογικό να αναγκάζεις τον έρμο να σου βγάζει 15 πόζες, μέχρι να διαλέξεις την καλύτερη για να φαίνεται και η γράμμωση στο πόδι γιατί κάνεις και pilates, την οποία απλά... θα ανεβάσεις στο Instagram με τους... 100 followers σου; Και εκείνος επειδή σε γουστάρει το κάνει. Αλλά μια-δυο φορές μη νομίζεις. Μετά πιστεύουμε θα σου χρειαστεί το... selfo-κόνταρο!

5. Τη γυναίκα που στέλνει ακατάπαυστα μηνύματα: Άστον χριστιανή μου τον άνθρωπο. Άμα θέλει να σου στείλει θα το κάνει. Το να στέλνεις δίχως έλεος το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι εκνευριστική. Στην τελική, αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς, δέσε τα χέρια σου!

6. Tη γυναίκα που θέλει αμέσως να ξεκαθαρίσει: Βρε αγάπη μου γλυκιά, ένα ραντεβού βγήκατε, υπάρχει λόγος να τον ρωτήσεις πού πάει η σχέση σας; Δηλαδή αν είναι δυνατόν.

queen.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID