BREAKING NEWS
latest

Καθημερινές συνήθειες που σας "αφαιρούν χρόνια"


Όλες οι γυναίκες αναζητάμε μυστικά ομορφιάς και συμβουλές που θα μας κάνουν να φαινόμαστε πιο φρέσκιες, πιο λαμπερές, πιο... νέες! 

Ωστόσο, οι περισσότερες από εμάς αγνοούμε ότι είναι εκείνες οι καθημερινές συνήθειες -που συχνά παραλείπουμε- οι οποίες θα μας χαρίσουν ένα όμορφο δέρμα γεμάτο λάμψη και υγεία! Ποιες όμως είναι αυτές οι συνήθειες που μας "αφαιρούν χρόνια"; Ανακαλύψτε τις παρακάτω!

Συστηματική φροντίδα επιδερμίδας

Η φροντίδα της επιδερμίδας είναι απαραίτητη για την καλή υγεία του προσώπου. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης ώστε να ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σας. Επιπλέον, μην παραλείπετε τον συστηματικό καθαρισμό του προσώπου σας με τα κατάλληλα προϊόντα που αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ χωρίς να αφυδατώνουν την επιδερμίδα σας.

Χρήση αντιγηραντικών προϊόντων

Κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για πιο ώριμες ηλικίες, που το δέρμα χρήζει εντατικής φροντίδας. Επιλέξτε μια σειρά αντιγηραντικής περιποίησης με προϊόντα που συσφίγγουν την επιδερμίδα σας, "γεμίζουν" τις ρυτίδες και σας χαρίζουν μια πιο νεανική όψη. Εκτός από την ενυδατική σας κρέμα, μπορείτε να εφαρμόσετε έναν ορό αντιγήρανσης (serum) ο οποίος θα δράσει ακριβώς στην περιοχή που παρουσιάζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, λειαίνοντας το περίγραμμα και τις ρυτίδες του προσώπου.

Σωστή διατροφή

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα, επομένως η επόμενη κίνηση για να είστε όμορφες και λαμπερές, είναι να προσέξετε, και αν χρειαστεί να αλλάξετε, τις διατροφικές σας συνήθειες. Εμπλουτίστε την διατροφή σας με λαχανικά και φρούτα εποχής πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία, τα οποία θα χαρίσουν στο δέρμα σας ελαστικότητα και ομοιόμορφη όψη. Αποφύγετε τις πολύ λιπαρές και επεξεργασμένες τροφές ή τα ανθυγιεινά σνακ. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη διατροφή σας σωστή όλο το χρόνο και να πίνετε αρκετό νερό καθημερινά.

Ύπνος

Εκτός από την διατροφή, και η κούραση φαίνεται στο πρόσωπο, και μάλιστα πολύ. Η έλλειψη ύπνου είναι μια “κακή” συνήθεια που είναι ορατή κυρίως στην περιοχή των ματιών, με την εμφάνιση των μαύρων κύκλων, αλλά και συνολικά στο πρόσωπο, με την ωχρή απόχρωση της επιδερμίδας σας. Όσο κι αν φροντίζετε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ειδικά προϊόντα ή καλύπτετε τα σημάδια κούρασης με το μακιγιάζ, το πρόσωπό σας δεν θα είναι ποτέ τόσο λαμπερό όσο όταν είστε πραγματικά ξεκούραστες και υγιείς.

Αντηλιακή προστασία

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε, αλλά ο ήλιος εξακολουθεί να είναι βλαβερός όλο τον χρόνο, παρόλο που δεν “καίει” τόσο τους χειμερινούς μήνες. Η ανάγκη της επιδερμίδας για αντηλιακή προστασία είναι μεγάλη, γι’ αυτό επιλέξτε ενυδατικά προϊόντα με SPF. Μην ξεχνάτε να φοράτε γυαλιά ηλίου και κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να προστατεύετε τα μάτια σας αλλά και το δέρμα γύρω από αυτά.

Το κλειδί λοιπόν για ένα όμορφο δέρμα γεμάτο υγεία είναι η σωστή διατροφή, η κατάλληλη περιποίηση του προσώπου με τα σωστά προϊόντα και φυσικά...η καλή διάθεση!

exelia-cosmetics.com



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID