BREAKING NEWS
latest

Την ευτυχία σου να τη ζεις!


Η ευτυχία είναι στιγμές. Δεν είναι μόνιμη κατάσταση. Διότι κανείς μας δεν ξέρει τι τον περιμένει στο μέλλον.

Κι αυτό είναι το άσχημο. Γιατί αυτή η αβεβαιότητα σε γεμίζει φόβο. Διστάζεις να πεις «Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένος» για όσο διαρκεί αυτό τέλος πάντων, γιατί φοβάσαι ότι αν το πεις, κάποιος θα σου το πάρει.

Αλλά μη φοβάσαι!

Αυτές οι στιγμές ευτυχίας είναι τόσο πολύτιμες που πρέπει να «ρουφάς» από αυτές ό,τι μπορείς. Να τις ζεις και να τις νιώθεις σε κάθε κύτταρο σου. Μη δειλιάζεις καθόλου. Ποτέ η ζωή σου δεν θα είναι απολύτως ευτυχισμένη. Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του θέματα και κάθε άνθρωπος τα αντιμετωπίζει διαφορετικά.

Αν όμως αντιληφθείς ότι σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής σου, τα όμορφα υπερτερούν των άσχημων, πάρε ένα λεπτό και χαμόγελα. Πες ένα μπράβο κι ένα ευχαριστώ στον εαυτό σου που τα κατάφερε και αγκάλιασε τον πνευματικά.

Είναι τόσο απρόβλεπτη αυτή η ζωή, που όλοι νοιαζόμαστε κυρίως για το αύριο. Και δεν λέω, τα πλάνα που κάνουμε και τα όνειρα μας βάζουν τη ζωή μας σε μια τάξη. Αλλά το τώρα είναι μοναδικό. Είναι στιγμές που φεύγουν ανεπιστρεπτί και στιγμές που θα αναπολείς στο μέλλον.

Κάνε τις αναμνήσεις σου αξέχαστες. Βίωσε δυνατές συγκινήσεις με όσους αγαπάς και σε αγαπούν. Μη μένεις απαθής και μουδιασμένος στο τώρα και τρέχεις για το αύριο. Γιατί το αύριο θα έρθει, αλλά δεν θα έχεις τίποτα να θυμάσαι από το χθες.

Κι επειδή κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένα, προσπάθησε φίλε μου, να φτιάξεις τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής σου σήμερα.

Ζήσε την ευτυχία σου όπως της πρέπει.

neopolis.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID