BREAKING NEWS
latest

Τι γνωρίζουν οι 50άρηδες που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι 20άρηδες;


Υπάρχει και το χάσμα γενεών. Αυτή η αναπόφευκτη διαφορά αντιλήψεων για την ζωή και τα προβλήματα της. Οι νέοι πολλές φορές πιέζονται να ακούν τις συμβουλές των πρεσβυτέρων... Μήπως όμως όντως εκείνοι γνωρίζουν περισσότερα;

Το Quora έκανε πρόσφατα μια έρευνα: Τι γνωρίζουν οι 50άρηδες που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι 20άρηδες;

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις απαντήσεις

1) Όταν πληγώνεται κανείς νιώθει πως δεν θα ξαναγαπήσει και θα μείνει για πάντα μόνος. Λάθος! Η νύχτα περνάει, το ξημέρωμα έρχεται και όλα γίνονται πάλι καλά.

2) Όταν συναντάς έναν άγνωστο και τα βλέμματά σας ενώνονται μέσα στο πλήθος και κάθε κομμάτι της καρδιάς σου τραγουδάει "Ναι, ναι. Βρήκα το άλλο μου μισό. Ερωτεύτηκα!"... όχι δεν ερωτεύτηκες. Δεν γίνεται να αγαπάς κάποιον που δεν ξέρεις.

3) Οι ηθοποιοί δεν είναι καλοί στις επιστημονικές αναλύσεις ή τις συμβουλές για την ζωή γενικά. Εάν ξεκινήσεις να δέχεσαι συμβουλές από πρώην μοντέλα του Playboy αντί για γιατρούς θα καταλήξεις κάπου που πραγματικά δεν θες να βρεθείς.

4) Όλο το άγχος και η αναστάτωση και η απομόνωση που νιώθεις, είναι τόσο παλιά όσο και η ιστορία.

5) Η σταδιακά αυξανόμενη βελτίωση των στόχων σου είναι καλύτερη από το να χτυπήσεις το πόδι σου και να πεις "Αν δεν έχω όλα όσα θέλω, θα κάψω όλα όσα έχω".

6) Ο κόσμος αλλάζει γρηγορότερα απ'όσο νομίζεις.

7) Ζητήματα που θεωρείς ζωής και θανάτου τώρα, ούτε που θα τα θυμάσαι ή δεν θα ενδιαφέρεσαι γι αυτά σε 30 χρόνια από τώρα.

8) Χρειάζονται δεκαετίες για να διατηρρήσεις την φήμη του αξιοπρεπή και του έμπιστου. Χρειάζεται όμως μόνο μια μικρή απόφαση για να καταστρέψεις αυτή τη φήμη.

9) Όλοι οι άνθρωποι μετράνε όσο μετράς κι εσύ.

10) Τίποτα δεν είναι όσο απλό, όσο νομίζεις ότι είναι.

11) Μικρές αποφάσεις έχουν μεγάλες επιπτώσεις.

12) Η ζωή επιβραβεύει το κουράγιο.

13) Αν ποτέ βρεθείς σε θέση όπου πρέπει να πάρεις μια απόφαση αλλά δεν ξέρεις πιο είναι το σωστό, επίλεξε αυτό που συνήθως χρειάζεται το περισσότερο κουράγιο.

newmoney.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID