BREAKING NEWS
latest

Τα 5 πράγματα που προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα


Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποια είναι τα σημεία που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Τα μέχρι τώρα επιστημονικά δεδομένα υποστήριζαν ότι οι άντρες «μαγεύονται» από τα χείλη μιας γυναίκας, ωστόσο πρόσφατη μελέτη έρχεται να ανατρέψει το παραπάνω συμπέρασμα και να αποκαταστήσει την αλήθεια. 

Την έρευνα πραγματοποίησε η εταιρεία οπτικών Murine σε δείγμα 1.000 αντρών και τα συμπεράσματά της αποκαλύπτουν ότι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άντρες στις γυναίκες δεν είναι άλλο από τα μάτια τους. 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το 70% των συμμετεχόντων στην παραπάνω έρευνα.

Οι ειδικοί, ωστόσο, τονίζουν ότι το αντρικό βλέμμα δεν αρκείται σε ένα και μόνο σημείο του γυναικείου σώματος  αλλά πλανάται και σε τέσσερα ακόμη πράγματα. 
Ποια είναι αυτά; Πέρα από τα μάτια λοιπόν, οι άντρες προσέχουν με σειρά προτεραιότητας: το λαμπερό χαμόγελο, το στητό στήθος, τα πλούσια και μακριά μαλλιά και, τέλος τα  καλλίγραμμα πόδια. Τα τελευταία μάλιστα τα προσέχουν ακόμα κι αν φοράμε παντελόνι.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, οι συγγραφείς της υποστηρίζουν ότι «τα μάτια αποκαλύπτουν πολλά για το άτομο που αντικρίζουμε για πρώτη φορά και από ό,τι φαίνεται είναι το σημείο εκείνο που μας δημιουργεί έλξη για εκείνο – τουλάχιστον μέχρι να το γνωρίζουμε και να του μιλήσουμε». 

«Άλλωστε»,  συνεχίζουν « ένα λαμπερό βλέμμα και χαμόγελο μας γεμίζει αυτοπεποίθηση κι, έτσι, καθιστούν την παρουσία μας πιο μαγνητική.» Με άλλα λόγια, από σήμερα τα μάτια σου… στα μάτια σου!

allyou.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID