BREAKING NEWS
latest

Να γιατί οι άντρες οδηγούν γρήγορα και θέλουν μικρότερες γυναίκες!


Εξήγηση σε πολλές απο τις συμπεριφορές των αντρών, δίνουν οι επιστήμονες. Παράλληλα για την αύξηση της τεστοστερόνης δεν χρειάζονται ορμονικές θεραπείες, ούτε ενέσεις, ούτε χάπια. 

Η λύση είναι απλή, αν και λίγο κοστοβόρα. Σίγουρα όμως είναι ιδιαίτερα απολαυστική…

Σύμφωνα λοιπόν με μελέτη του Πανεπιστημίου Κονκόρντια στο Μόντρεαλ του Καναδά, ο δεδομένος ενθουσιασμός που προκαλεί στον άντρα η σβέλτη οδήγηση, ενός γρήγορου- σπορ αυτοκινήτου, αυξάνει τα επίπεδα της ορμόνης τεστοστερόνης στον οργανισμό του. Μάλιστα όταν αυτό γίνεται υπό τη θέαση ωραίων γυναικών, ή ενός πολυσύχναστου σημείου, τότε η ορμόνης εκρήγνυται στο διπλάσιο!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής εξηγεί πολλές από τις… ανώριμες (και δυστυχώς επικίνδυνες) συμπεριφορές, αντρών οδηγών, σε δημόσιους δρόμους. Από τη μία εξηγεί το γιατί ο άντρας μέσης ηλικίας, επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει ένα σπορ-γρήγορο αυτοκίνητο.

Από την άλλη αιτιολογεί (χωρίς βέβαια να δικαιολογεί) το γιατί οι άντρες, τρέχουν και συμπεριφέρονται ως νεόκοποι ραλίστες στους δημόσιους δρόμους. Η ανάγκη αύξησης της ορμόνης τεστοστερόνη, τα προκαλεί όλα αυτά και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι εμείς, είναι την ανάγκη αυτή να την ικανοποιούμε στο ασφαλές περιβάλλον μίας πίστας αγώνων, με το αυτοκίνητό μας, με ένα καρτ, κλπ.

Το ίδιο συμβαίνει ορμονικά, όταν ένας άντρας της μέσης ηλικίας, κάνει δεσμό με μία μικρότερη γυναίκα. Όταν μάλιστα αυτό συνδυαστεί με ένα γρήγορο αυτοκίνητο, καταλαβαίνεται πως μπορεί να νοιώσει ένας άντρας!
Σημειώστε δε, πως την μεγαλύτερη ανάγκη για τεστοστερόνη, έχουν άνδρες μέσης ηλικίας, που είναι παντρεμένοι και έχουν και παιδιά.

Η φύση λοιπόν τους οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές! Δεν το λέμε εμείς, η έρευνα το αποδεικνύει…

newsauto.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID