BREAKING NEWS
latest

Γνωστή ηθοποιός: «Δεν ερωτευτήκαμε ποτέ με τον άντρα μου» (Video)


Στην εκπομπή JoinUs και στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά η οποία εκμυστηρεύτηκε πως αν και με τον άντρα της είναι μαζί 30 χρόνια, δεν ερωτεύτηκαν ποτέ και αυτός είναι ο λόγος που άντεξαν στο χρόνο.

«Ήμουν πολύ ρομαντική και δεν έκανα πολλές σχέσεις. Αν κάποιος δεν ήταν σε αυτό το στυλ το δικό μου δεν με ενδιέφερε. Και τον πρώτο μου τον άντρα τον αγάπησα και τον δεύτερο. Απόδειξη πως είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια. Ξέρεις τι ωραία που είναι; Θα τον φιλήσω, θα με φιλήσει τη νύχτα, θα με αγκαλιάσει, κρατάμε τα χέρια και κοιμόμαστε. Αυτό είναι πολύ ωραίο, διότι δεν είναι κάτι που το κάνεις με το ζόρι. Γιατί βλέπω πολλές περιπτώσεις ζευγαριών, κοριτσιών που όταν μεγαλώσουν ο ένας είναι από εδώ, ο άλλος από εκεί και δεν δίνουν σημασία. Εμένα αυτό με γεμίζει.

Είναι η αγάπη. Εμείς δεν ερωτευτήκαμε ποτέ με τον άντρα μου. Γνωριστήκαμε και αγαπηθήκαμε. Δεν περάσαμε το στάδιο του έρωτα, γιατί ο έρωτας ως επί το πλείστον πάντα φθείρει. Ήταν τέτοια η συγκυρία. Εμένα πάντα μου άρεσαν οι άνθρωποι να μην είναι επιπόλαιοι, να είναι σοβαροί, αξιοπρεπείς, να ξέρουν να φερθούν, να ξέρουν πως να είναι ευγενικοί σε μία γυναίκα και όλα αυτά τα πράγματα.

Ο άντρας μου όταν τον γνώρισα ήταν μπερμπάντης, είχε πάρα πολύ παρελθόν και παρόν, το περίεργο είναι ότι με εμένα δεν είχε. Εγώ όπως σου είπα ήμουν στο νοσοκομείο και δεν είχα βάλει με το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Μου έδωσε σημασία, του έδωσα σημασία, ευγένεια, ήταν κύριος. Είχε πράγματα που μου άρεσαν να έχει ένας άντρας. Είχε έναν ωραίο κύκλο, μιλούσε ωραία, φερόταν ωραία, είχε τρόπους κι έτσι αποκτήσαμε μια μεγάλη επικοινωνία και σιγά σιγά ήρθε αγάπη, δεν ήρθε έρωτας. Αν ερχόταν έρωτας θα είχαμε χωρίσει»






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID