BREAKING NEWS
latest

Είστε σε ηλικία που πλησιάζετε τα 30; Καλό είναι να επαναπροσδιορίσετε τη συμπεριφορά σας!


Ολοι οι άνθρωποι έχουμε καλές και κακές συνήθειες στην καθημερινότητά μας και αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και τα ερωτικά ραντεβού μας. 

Οι περισσότεροι αλλάζουν συνήθειες όσο περνούν τα χρόνια αφού έχουν βγει με αρκετούς ανθρώπους, έχουν κάνει διάφορες σχέσεις και έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Αν είστε σε ηλικία που πλησιάζετε τα 30 καλό είναι να επαναπροσδιορίσετε τη συμπεριφορά σας και να αποφασίσετε ποιες συνήθειες θα κρατήσετε και ποιες όχι. 

Αρχικά καθήστε και σκεφθείτε τι ήταν σημαντικό για εσάς σε ένα σύντροφο όταν ήσασταν νεότεροι. Το σίγουρο είναι οτι αυτά που είναι σημαντικά για εσάς πλέον είναι εντελώς διαφορετικά από τότε. Και αυτό έχει συμβεί γιατί είχατε περισσότερες εμπειρίες, ωριμάσατε και κυρίως αυτά που χρειάζεστε τώρα δεν έχουν καμία σχέση με όσα χρειαζόσασταν στο παρελθόν.

Αν ακόμα βγαίνετε ραντεβού σα να είστε 22 χρονών και αποκλείεται πιθανούς υποψήφιους συντρόφους επειδή δεν ντύνονται τέλεια ή τους αρέσει να παίζουν Playstation μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα. 

Σταματήστε λοιπόν:

1. Να πιστεύετε ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι

Μπορεί να έχετε πληγωθεί στο παρελθόν αλλά κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μοναδικός. Αν σας πλήγωσε κάποιος στο παρελθόν αυτό δε σημαίνει ότι θα το κάνει κι αυτό το νέο άτομο. Πρέπει να κρίνετε το κάθε άτομο σαν ξεχωριστή περίπτωση και για το πως σας συμπεριφέρονται. Αν δεν δείξετε εμπιστοσύνη θα σπρώξετε αυτό το άτομο μακριά σας και θα το πληγώσετε αφού θα το κατηγορείτε για πράγματα που δεν κάνει.

2. Nα μην είστε ο εαυτός σας

Σταματήστε τα παιχνίδια. Να νιώθετε σιγουριά για το ποιος είστε. Αν δεν είστε σταματήστε τα ραντεβού, δουλέψτε με τον εαυτό σας και επιστρέψτε όταν είστε έτοιμοι. Αν στα 30 σας δεν είστε σίγουροι για το ποιος είστε ή για το τι θέλετε δεν είναι κακό αλλά θα πρέπει να το βρείτε πριν προχωρήσετε. Αν είστε ευχαριστημένοι με το ποιος είστε και αν ξέρετε τι θέλετε είναι η καλύτερη πληροφορία όταν ψάχνετε για μια σχέση.

3. Να αλλάζετε το πρόγραμμά σας

Δεν πρέπει να υπάρχει η εντύπωση ότι είστε διαθέσιμοι οποιαδήποτε στιγμή. Δεν πρέπει να τηλεφωνούν κι εσείς να τα παρατάτε όλα και να τρέχετε. Θα πρέπει να κάνετε τη ζωή σας και να ακολουθείτε το πρόγραμμά σας και να μην αλλάζετε τίποτα αν το άτομο που μόλις γνωρίσατε σας τηλεφωνεί τελευταία στιγμή. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά θα φροντίσει να σας ενημερώνει νωρίτερα.

4. Nα παρακολουθείτε online τα άτομα που βγαίνετε ραντεβού

Eίστε ένα μοναδικό και ενδιαφέρον άτομο. Έχετε πράγματα να κάνετε και ανθρώπους να δείτε. Δεν υπάρχει λόγος να περνάτε το χρόνο σας κολλημένοι στο τηλέφωνό σας ψάχνοντας τι κάνει το άτομο που σας ενδιαφέρει όταν δεν είστε μαζί. Το πιθανότερο είναι ότι δεν κάνουν το ίδιο για εσάς ενώ εσείς στερείτε από τον εαυτό σας την ευκαιρία να περάσετε καλά αντί να κάθεστε να κατασκοπεύετε.

5. Να μοιράζεστε υπερβολικά πολλές πληροφορίες για την αισθηματική σας ζωή

Όταν τελειώνετε ένα ραντεβού με ξινίλα ή κάνετε μια δημόσια ανάρτηση στα social media για το πόσο απαίσιο ήταν το ραντεβού σας μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Είναι σημαντικό να κρατάτε ένα επίπεδο γιατί πότε δεν ξέρετε με ποιο τρόπο ή πότε αυτό το άτομο μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ή ποιον μπορεί να γνωρίζει. Ένας καλός κανόνας είναι: Αν δε θέλετε να το διαβάσει το αφεντικό σας ή ένας μελλοντικός υποψήφιος σύντροφός σας τότε κρατήστε το για τον εαυτό σας.

6. Να είστε υπερβολικά επιλεκτικοί


Tην περίοδο που δεν ψάχνατε για μια σοβαρή σχέση μπορούσατε να σκεφτείτε ένα σωρό χαζούς λόγους για να απορρίψετε κάποιον. Όσο μεγαλώνετε θα πρέπει να γίνετε λίγο λιγότερο επιλεκτικοί και λίγο περισσότερο ρεαλιστικοί και να αναγνωρίσετε ότι κανείς δεν είναι τέλειος χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορεί να είναι τέλειος για εσάς. Αν έχει κάποιο μικρό ελλάτωμα αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψετε αυτό τον άνθρωπο ή σημαίνει ότι πρέπει εσείς να γίνεται λίγο πιο ευέλικτοι;

7. Να πέφτετε με τα μούτρα σε νέες σχέσεις

Υπάρχουν σίγουρα άτομα που γνωρίζετε που αλλάζουν τις σχέσεις τους σα τα πουκάμισα χωρίς να σκέφτονται πολύ. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κάνετε λίγο πιο αργά βήματα ώστε να γνωρίσετε αυτόν που βγαίνετε ραντεβού κι έτσι να χτίσετε γερά θεμέλια για τη σχέση που θέλετε δίνοντας της καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

womantoc.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID