BREAKING NEWS
latest

Η Χίλαρι Κλίντον επιμένει: Ο κόσμος πρέπει να μάθει για τους εξωγήινους"! (Video)


Εμμένει η υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα Χίλαρι Κλίντον ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ στις απόψεις που είχε εκφράσει προ τριών μηνών για την ύπαρξη εξωγήινων. 

Επαναλαμβάνοντας ότι είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει τα μυστικά της περιβόητης «Area 51» (Περιοχή 51), στην οποία πιστεύεται από πολλούς ότι φιλοξενούνται και εξετάζονται ως πειραματόζωα εξωγήινες μορφές ζωής.  

Η υποψήφια των Δημοκρατικών και σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, είχε υποσχεθεί ότι θα αποκαλύψει τα μυστικά των εξωγήινων, υποστηρίζοντας πως όντως υπάρχουν και πως δεν πρόκειται για φήμες!   
Είναι η πρώτη φορά που εν δυνάμει προεδρικός υποψήφιος παραδέχεται προεκλογικά κάτι τέτοιο.  

Αυτή τη φορά, είπε ότι, εφόσον εκλεγεί στην προεδρία, θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα μυστικά που δεν επιτρέπουν οι αμερικανικές υπηρεσίες να φανερωθούν δημοσίως για την Περιοχή 51, μία βάση η οποία έχει κατασκευαστεί αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης

Υποσχέθηκε, δε, να δώσει όλα τα άκρως απόρρητα στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ!   Η δήλωση προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ και όχι μόνο:

Ολοι αναρωτιούνται, γιατί προέβη σε τέτοια δήλωση η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και μάλιστα συνέδεσε τη εκλογή της με τις αποκαλύψεις ύπαρξης εξωγήινης ζωής οι οποίοι μάλιστα έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας.  

Η 68χρονη Κλίντον, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της στο New Hampshire ερωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την ύπαρξη των UFO, με την ίδια να απαντά τότε πως «Πρόκειται να φτάσει στην πηγή της αλήθειας και να δημοσιοποιήσει όλα τα σχετικά στοιχεία».

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο John Podesta, υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, έκανε έκκληση να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη στο κοινό. Όπως χαρακτηριστικά, είχε σχολιάσει τότε: «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια».






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID