Τρίτη

Χωρίσατε; Ε, τότε είναι ώρα για ένα γλυκό!Ένα γλυκό φέρνει πάντα τα πιο ευχάριστα συναισθήματα, ακόμη και όταν έχει να κάνει με χωρισμό.

Αυτό σκέφτηκε και η Isabella Giancarlo όταν χώρισε και δημιούργησε το πιο περίεργο Project.

Η ιστοσελίδα της λέγεται «Eat Your Heart Out» και δεν σε προτρέπει να φας με την ψυχή σου, αλλά να «βγάλεις τα εσώψυχά σου» πάνω σε ένα γλυκό.

Στην προσπάθειά της να δόση μία πιο γλυκιά νότα στις λέξεις που της ράγισαν την καρδιά, η designer από το Μπρούκλιν, έφτιαξε μία υπέροχη κερασόπιτα, όπου πάνω έγραφε τα τελευταία λόγια που της είπε το αγόρι της, όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

Ουσιαστικά, το project συνδυάζει μηνύματα χωρισμού με εικόνες γλυκών, δημιουργώντας ένα mix συναισθημάτων σε όποια τα δει. Από την μία μπορείς να το χαρακτηρίσεις το γλυκό του χωρισμού ή της εκδίκησης.

Η Isabella μας προτρέπει να κάνουμε ότι και αυτή. Αν δηλαδή σας χώρισαν λέγοντας κουβέντες που σας στεναχώρησαν πολύ, φτιάξτε ένα γλυκό με αυτά τα λόγια και απολαύστε το. Ίσως νιώσετε καλύτερα.

Μέχρι στιγμής, οι ατάκες που χρησιμοποιεί είναι από δικές της εμπειρίες ή των φίλων της. Τώρα μπορείτε να δείτε κι εσείς την δική σας πικρή ιστορία να γίνεται η πιο γλυκιά πίτα, αρκεί να την στείλετε στο website της.


(Μπορούμε ακόμη να μείνουμε φίλοι)


(Δεν νομίζω πως σε αγάπησα πραγματικά)


(Δεν έχει να κάνει με σένα, αλλά με μένα)


(Λυπάμαι πολύ)


(Ελπίζω να σε συναντήσω σε ένα χρόνο)


(Προσπαθήσαμε)


(Δεν μπορώ να πω πως δεν προσπαθήσαμε)


(Δεν μπορώ να το κάνω αυτό)


(Δεν είναι αρκετό αυτό)


(Είμαι κατεστραμμένη)

Το είδαμε εδώ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: