BREAKING NEWS
latest

Lada:Το σοβιετικό μοντέλο που έγινε άρμα! (Video)


Πενία τέχνας κατεργάζεται και αυτό ισχύει όχι μόνο για την Ρωσία αλλά ήταν και το γεννετικό υλικό πάνω στο οποίο φτιάχτηκε και έμεινε στην ζωή το «κόσμημα» της Σοβιετικής βιομηχανίας, το Lada.

Με τον καπιταλισμό να το έχει ωθήσει στο ιστορικό και μηχανολογικό του περιθώριο, υπάρχουν ακόμα χιλιάδες από αυτά διάσπαρτα σε όλη την ρωσική επικράτεια, τα οποία καλούνται να ανταπεξέλθουν σε δεκάδες νέες προκλήσεις.

Μία από αυτές που έχουν κάνει αίσθηση τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, είναι και αυτή που βλέπουμε στο βίντεο. Όπου ένας «μερακλής» αγρότης από την... βαθιά Ρωσία, κάπου στα χιόνια και τις λάσπες της Σιβηρίας, έχτισε γύρω από ένα ημιθανές Lada ένα ολόκληρο τανκ.

Για να το καταφέρει χρειάστηκε περίπου έξι μήνες και μόλις 1.300 δολάρια, μετατρέποντάς το σε ένα όχημα κάθε εδάφους και κάθε συνθήκης. Το όχημα μπορεί να φθάσει σε ταχύτητες των 50 χλμ./ώρα και όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του το κατασκεύασε γιατί κάποια στιγμή το κανονικό του αυτοκίνητο δεν μπόρεσε να φθάσει στον στάβλο του και είχαν πεθάνει τα κοτόπουλα και τα κουνέλια του. 



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID