Παρασκευή

Γκλέτσος: Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ, εντάξει (Video)«Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ, εντάξει», είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας 

Στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου εμφανίστηκε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Στυλίδας και προχώρησε σε μία αποκάλυψη. 

Ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον παρουσιαστή δεν δίστασε να πει πως στο παρελθόν είχε σεξουαλική επαφή με άτομο του ίδιου φύλου. 

«Να σε ρωτήσω κάτι, με άντρα έχεις πάει;», ρώτησε ο δήμαρχος Στυλίδας τον Πέτρο Κωστόπουλο για να πάρει αρνητική απάντηση. 

Στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος: 

Γκλέτσος:  Δηλαδή στην Ελλάδα μόνο εγώ έχω πάει και το λέω;

Κωστόπουλος:  Το λες;

Γκλέτσος: Βέβαια και το λέω!

Κωστόπουλος:  Που το έχεις πει;

Γκλέτσος: Εδώ, τώρα. Μόνο εγώ έχω πάει; Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές πάντα! Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ, εντάξει! Μιλώντας στις κάμερες ο Μανούσος Μανουσάκης, ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του «Mega» «Ψίθυροι Καρδιάς», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Απόστολος Γκλέτσος, κλήθηκε να σχολιάσει την επιμαχη δήλωση.  «Εγώ τι να κάνω τώρα; Δικό του το πεπόνι δικό του και το μαχαίρι...

Είναι ένας τολμηρός άνθρωπος. Συγχαρητήρια που έχει την τόλμη να υποστηρίζει τις επιλογές του και τις αποφάσεις του. Αυτό δεν σημαίνει ότι κρίνω αρνητικά ή θετικά το τι κάνει ο Αποστόλης. Ο Αποστόλης είναι αυτός που είναι και καλώς έχει την ειλικρίνεια να το πεί. Μπράβο του», ανέφερε ο σκηνοθέτης.


Οπως ήταν αναμενόμενο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξε παλιρροϊκό κύμα αναρτήσεων: 
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: