Κυριακή

Σεούλ: Θηλυκός καρχαρίας καταβροχθίζει αρσενικό σε ενυδρείο (Video)Ένας θηλυκός καρχαρίας τίγρης, μήκους 2,2 μέτρων, καταβρόχθισε έναν αρσενικό καρχαρία μήκους 1,2 μέτρων.

Το εξαιρετικά ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επισκεπτών του ενυδρείου COEX στη Σεούλ, οι υπεύθυνοι του οποίου κατέγραψαν το συμβάν και έδωσαν το βίντεο στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ενυδρείου το γεγονός είναι σπάνιο και συνέβη στο ενυδρείο για πρώτη φορά ενώ οι ίδιοι το χαρακτήρισαν ως «πόλεμο επικράτησης» των δύο καρχαριών μέσα στον χώρο τους.

Ο θηλυκός καρχαρίας είναι οκτώ ετών και το θύμα του πέντε ετών. Αφού καταβρόχθισε τον αρσενικό καρχαρία, ο καρχαρίας τίγρης χρειάστηκε 21 ώρες για να τον φάει, αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν μπόρεσε να χωνέψει ολόκληρο το θύμα του και η ουρά του άτυχου καρχαρία, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, εξέχει από το στόμα του θηλυκού καρχαρία.

Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν συνολικά πέντε μέρες για να χωνέψει πλήρως τον αρσενικό καρχαρία ο καρχαρίας τίγρης. Το είδαμε εδώ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: