BREAKING NEWS
latest

Στοκχόλμη: Κλέφτης χτυπά και φτύνει γυναίκα στο μετρό (Video)


Κάμερες ασφαλείας στην είσοδο σταθμού του μετρό στο κέντρο της Στοκχόλμης, στη Σουηδία, κατέγραψε τη στιγμή που επίδοξος κλέφτης επιτέθηκε σε βάρος γυναίκας - μπροστά στα μάτια των δυο μικρών παιδιών της - επειδή παρενέβη και τον σταμάτησε την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει έναν άλλο επιβάτη.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του μήνα και προκάλεσε οργή, με τον επικεφαλής της αστυνομίας να ορκίζεται πως θα πιάσει τον δράστη «ακόμα κι αν αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει».

Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας η οποία, βγαίνοντας από τον σταθμό Gamla Stan, ανοίγει την τσάντα της και βγάζει το κινητό της.

Την ώρα που απαντά στην κλήση, ο κλέφτης στριμώχνεται πίσω της και επιχειρεί να πάρει το πορτοφόλι της μέσα από την ανοιχτή της τσάντα.

Εκείνη την ώρα παρεμβαίνει η γυναίκα-θύμα που βαδίζει στην αντίθετη κατεύθυνση με τα παιδιά της. Φωνάζει στην άλλη κυρία να προσέχει και σπρώχνει το χέρι του άνδρα έξω από την τσάντα της.

Τότε ο επίδοξος κλέφτης στρέφεται προς εκείνη, την κλωτσά και τη χτυπά στο πρόσωπο. Εκείνη αιφνιδιάζεται ενώ εκείνος φαίνεται να φεύγει από το σταθμό. Όμως λίγα δευτερόλεπτα μετά επιστρέφει και την ώρα που η γυναίκα επιχειρεί να κατέβει τα σκαλιά, κρατώντας τα παιδιά της από το χέρι, τη φτύνει στο πρόσωπο.

«Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω δει στα χρόνια μου ως αστυνομικός», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, προσθέτοντας πως μέχρι τη συνταξιοδότησή του, μέσα στο 2016, έχει βάλει στόχο να βρει αυτόν τον άνδρα.

«Θα τον πιάσω ακόμα κι αν αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω», λέει.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID