BREAKING NEWS
latest

Το εμπνευσμένο μήνυμα του Keanu Reeves για τη ζωή και τον θάνατο


Η μητέρα ενός φίλου μου έτρωγε υγιεινά σε όλη τη ζωή της. Δεν έπινε ποτέ αλκοόλ, δεν έτρωγε ποτέ ανθυγιεινό φαγητό, γυμναζόταν κάθε μέρα, ήταν πολύ ενεργητική και έπαιρνε όλα τα συμπληρώματα διατροφής που της συνέστηνε ο γιατρός της. 

Δεν έκανε ποτέ ηλιοθεραπεία χωρίς αντιηλιακό κι αν καθόταν ποτέ στον ήλιο, θα ήταν για λίγη ώρα. Γενικά, φρόντιζε πολύ της υγεία της. Σήμερα, είναι 76 ετών. Έχει καρκίνο του δέρματος, καρκίνο του μυελού των οστών και οστεοπόρωση.

Ο πατέρας του φίλου μου τρώει μπέικον πάνω σε μπέικον, βούτυρο πάνω σε βούτυρο, λίπος πάνω σε λίπος, ποτέ μα ποτέ δεν γυμνάζεται, ξεροψήνεται στον ήλιο κάθε μέρα χωρίς να φοράει αντιηλιακό. Ζει τη ζωή του στα άκρα. Σήμερα είναι 81 ετών και ο γιατρός λέει πως η υγεία του είναι σαν μικρού αγοριού.

Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτό το δηλητήριο. Είναι εκεί έξω και θα σε βρει. Έτσι, με τα λόγια της μητέρας του φίλου μου: "Αν ήξερα ότι η ζωή μου θα τέλειωνε με αυτό τον τρόπο, θα την ζούσα στο έπακρο, απολαμβάνοντας όλα εκείνα τα πράγματα που μου απαγόρευαν!

Κανείς μας δεν θα μείνει ζωντανός για πάντα, οπότε σας παρακαλώ να σταματήσετε να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας σκεφτόμενοι συνέχεια το μέλλον. Φάτε νόστιμο φαγητό. Περπατήστε στην λιακάδα. Βουτήξτε στον ωκεανό. 

Πείτε την αλήθεια που κρατάτε φυλαγμένη στην καρδιά σας σαν κρυμμένο θησαυρό. Φερθείτε ανόητα. Φερθείτε ευγενικά. Φερθείτε παράξενα. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για τίποτα άλλο".


Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID