BREAKING NEWS
latest

Και όμως φοράτε το άρωμα με λάθος τρόπο – Δείτε τον σωστό!


Αλήθεια ποιος είναι ο τρόπος που βάζετε άρωμα; Ψεκάζετε στον αέρα και περνάτε μέσα από το «σύννεφο» ή μήπως «λούζεστε» με αυτό από την κορυφή μέχρι τα νύχια;

Όποιον τρόπο κι αν επιλέγετε πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει και η σωστή διαδικασία που μπορεί κάποιος να φορέσει ένα άρωμα, ειδικά αν θέλει να διαρκέσει περισσότερο από πέντε λεπτά.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί η καλύτερη στιγμή για να «φορέσει» κάποιος το άρωμα του είναι αμέσως μετά το μπάνιο του. Αν επιλέξετε να λούσετε μόνο τα μαλλιά σας αμέσως μετά από την μαλακτική, σκουπίστε τα καλά και στη συνέχεια ψεκάστε το άρωμά σας πίσω από τα αυτιά.

Η επόμενη επιλογή είναι αμέσως μετά το ντους σας. Σκουπιστείτε καλά, απλώστε την ενυδατική σας κρέμα και στη συνέχεια αρωματίστε τους καρπούς, το εσωτερικό μέρος των αγκώνων και το εσωτερικό των γονάτων σας.

Επιλέξτε ένα αφρόλουτρο και μία ενυδατική της ίδιας σειράς με το άρωμά σας ή κάποια προϊόντα που έχουν την ίδια αρωματική βάση. Αυτό θα το κάνει πιο έντονο και θα του δώσει μεγαλύτερη διάρκεια.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID