Τέσσερις ασκήσεις για να εξαφανίσετε τα πλαϊνά παχάκια (Video)

0

Το «σωσίβιο» και ιδιαίτερα τα πλαϊνά παχάκια, γνωστά και ως «λαβές του έρωτα», είναι ίσως το σημείο που ταλαιπωρεί τους περισσότερους άνδρες και τις περισσότερες γυναίκες, καθώς το λίπος δύσκολα φεύγει ακόμη και με το συνδυασμό εντατικής γυμναστικής και σωστής διατροφής.

Ένα γρήγορο workout που περιλαμβάνει τέσσερις ασκήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να γυμνάσετε το σημείο αυτό για να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε.

Μπορείτε να ενσωματώσετε το workout στο τέλος της κανονικής σας προπόνησης, ώστε να μεγιστοποιήσετε τις καύσεις και τη μυϊκή σας ανάπτυξη.

Άσκηση 1η: Σανίδα – 5 επαναλήψεις, για όσο χρόνο αντέχετε σε κάθε επανάληψη

Άσκηση 2η: Κύλιση μπάρας – 5 σετ, όσες επαναλήψεις αντέχετε

Άσκηση 3η: Στροφή κορμού – 5 σετ, από 10 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά

Άσκηση 4η: Πλαϊνή σανίδα – 3 επαναλήψεις, για όσο χρόνο αντέχετε σε κάθε επανάληψη



Το είδαμε εδώ
Μοιραστείτε το άρθροΣτείλτε το σε φίλους ή αποθηκεύστε τον σύνδεσμο για αργότερα.
Η συζήτηση συνεχίζεται

Η άποψή σας έχει αξία

Μοιραστείτε τη γνώμη σας για το άρθρο και συμβάλετε σε έναν χρήσιμο, τεκμηριωμένο και πολιτισμένο διάλογο.

  • Σεβασμός στους συνομιλητές
  • Σχόλια σχετικά με το θέμα
  • Χωρίς προσβολές ή προσωπικά δεδομένα
Γράψτε το σχόλιό σας Τα σχόλια εκφράζουν τους συντάκτες τους και μπορεί να ελέγχονται σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής.
Σχόλια αναγνωστών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID