Ο ιός Έμπολα είναι… εξωγήινος!


8/2014. Την άποψή του ότι ο θανατηφόρος ιός Έμπολα μπορεί να προέρχεται από το… διάστημα εξέφρασε ένας ερευνητής!

Ο Ashley Dale από το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ πως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σχετικά με την προέλευση του ιού. Ανάμεσα σε αυτά και η… επίσκεψή του στη Γη με όχημα κάποιον… μετεωρίτη!

«Ο Έμπολα μπορεί να προήλθε από το διάστημα. Μετεωρίτες από τον Άρη προσγειώνονται στον πλανήτη μας κάθε χρόνο και γνωρίζουμε ότι τα βακτήρια μπορούν να επιβιώσουν από το ταξίδι», τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: 

«Υπάρχει κάθε πιθανότητα ο Έμπολα να έφθασε στη Γη από κάποιον άλλο πλανήτη»!

Το είδαμε εδώ





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Αγαπητοί αναγνώστες, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
👇

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID