BREAKING NEWS
latest

Ο Λευκός Δράκος


Μια φορά και έναν καιρό, πριν πολλά - πολλά χρόνια, μια ομάδα ανθρώπων από τα αστέρια αποφάσισε να αποικίσει μια περιοχή της Γης στη μακρινή Ανατολή. Φτιάξαν ένα δίκτυο πυραμίδων για να έχουν ενέργεια, προστασία και σύνδεση με τους ανώτερους κόσμους. 

Γνώριζαν ότι το να ζήσουν σε έναν πλανήτη ελεύθερης βούλησης ήταν μία εξαιρετική πρόκληση. Ήταν όντα που θέλαν την ειρήνη, την απλότητα και την αφθονία. Τους ανατέθηκε να είναι οι φύλακες του χρυσού. Στην ιστορία του χρόνου λέγονται «Οι πρεσβύτεροι», αλλά και η ομάδα του Λευκού Δράκου.

Αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν μεγάλο πολιτισμό και ήταν αυτοί που ξεκίνησαν τη Δυναστεία των Κινέζων Αυτοκρατόρων. Μέλη του Λευκού Δράκου αποτελούσαν και μπορεί να αποτελούν τις βασιλικές οικογένειες της Ανατολής. 

Είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν και να εκμεταλλεύονται τα μεγαλύτερα χρυσωρυχεία του κόσμου. Ορυχεία που παρέμειναν γνωστά σε λίγους. Έφτιαξαν ένα διοικητικό σύστημα, οργανωμένο στρατό και υποδομές: Πολιτείες, δρόμους, αρδευτικά έργα. Θέλαν να πετύχουν τη μέγιστη αφθονία.

Ανακάλυψαν έναν τρόπο να παίρνουν ύφασμα από τους αραχνούφαντους ιστούς που φτιάχνει ένα λευκό σκουλήκι. Τα ενδύματα που φτιάχναν ήταν εξωπραγματικά μαλακά. Για πολύ πολύ καιρό πειραματίζονταν με τις βαφές, μέχρι που βρήκαν βαφές κατάλληλες για λαμπερά χρώματα. Επίσης φτιάχναν βαμβακερά ρούχα, με επιμέλεια και ποιότητα. 

Είχαν βρει τον τρόπο να φτιάχνουν εξαιρετικά κεραμικά από πορσελάνη, σχέδια λεπτεπίλεπτα με λαμπερά χρώματα με φόντο χρυσό. Υπέροχα χαλιά, τα μπαχαρικά που μεταμόρφωναν ένα βαρετό φαγητό σε εξαιρετικό γεύμα. Το αρωματικό τσάι και ακόμα περισότερο το όπιο, τα ναρκωτικά εκείνης της εποχής.

Όλα αυτά για να μπορέσουν να τα αποκτήσουν οι Δυτικοί, και συγκεκριμένα οι ηγεμόνες, οι άρχοντες και οι πλούσιοι εκείνης της εποχής, έπρεπε να πληρώσουν αδρά, σε χρυσό, από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Αυτό το εμπόριο κράτησε για πολλούς αιώνες, γιατί οι Ανατολίτες μόνο είχαν τα πολύτιμα υλικά τόσο την περίοδο της Ρωμαϊκής και Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, αλλά και μετέπειτα, όταν οι Ισπανοί κονκισταδόρες λήστεψαν τον χρυσό της Αμερικής, αλλά τον έδιναν για αιώνες στους Ασιάτες για να αγοράζουν τα πολύτιμα προϊόντα τους.

Ο Λευκός Δράκος συσσώρευσε αυτά τα πλούτη. Δέχτηκε τρομερές εξωτερικές επιθέσεις από εισβολείς που θέλαν να ληστέψουν μέρος του Θησαυρού. Δέχτηκε όμως και επιθέσεις εσωτερικές, από τους ίδιους τους ανθρώπους που ευεργετούσε. Όταν άρχεις σαν τύρρανος στους ανθρώπους, σε φοβούνται, σε σέβονται και σε υπακούν. 

Όταν θέλεις να διοικείς με σύνεση, σοφία και ανθρωπιά, φαίνεσαι ευάλωτος, άρα ανάξιος να κυβερνάς. Έγιναν εσωτερικές επαναστάσεις. Ο Λευκός Δράκος σεβόμενος την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, αποσύρθηκε από την ορατή πλευρά άσκησης της εξουσίας. Έμεινε ωστόσο ανέπαφος αυτός, το δίκτυο του και ο θησαυρός του και περίμενε την ανθρωπότητα να ωριμάσει μέσα από τα λάθη της, για να φανερωθεί και πάλι.

Μία ομάδα όντων που θέλανε να κυριαρχήσουν με βία και τρομοκρατία στον κόσμο, που θεωρούνε τους εαυτούς τους ανώτερους, βασιλικούς και φωτισμένους, ας τους ονομάσουμε illuminati, είχαν ήδη υπό τον έλεγχο τους το στέμμα της Αγγλίας και με όργανο αυτή τη χώρα, με στυγνό τρόπο κυριαρχούσαν στα υπόλοιπα κράτη, τόσο της Ευρώπης όσο και του υπόλοιπου κόσμου. 

Όσο και αν κλέβανε τους φυσικούς πόρους των άλλων κρατών, όσο και αν δημιουργούσαν πολέμους και έριδες με σκοπό να κυριαρχούνε αυτοί, όσο και αν βάζαν δικούς τους ανθρώπους κυβερνήτες-μαριονέτες στα υπόλοιπα κράτη, όσο και αν κρατούσαν δικά τους τα μυστικά της τεχνολογίας, όσο και αν ελέγχαν τον δυνατότερο στρατό, είχαν πάντα μία αδυναμία.

Οι Illuminati εξαγόραζαν συνεργάτες, και πλήρωναν μισθοφόρους χωρίς να έχουν ατέλειωτες ποσότητες χρυσού, αλλά δίνοντας αξία σε χρωματιστά τυπωμένα χαρτάκια που τα λέγανε χρήμα. 

Επινοώντας τον τόκο, κλέβανε με μαεστρία την περιουσία όλων, κάνοντας τους ανθρώπους φτωχούς σκλάβους, αλλά ήξεραν ότι ο χρόνος τους θα τελειώσει όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν την εξαπάτησή τους από τους απατεώνες illuminati, συνεπώς για αυτούς ήταν ζωτικής σημασίας να κλέψουν το χρυσό του Λευκού Δράκου. 

Όταν ερχόταν ο καιρός οι πρεσβύτεροι να διαθέσουν τα πλούτη τους για το καλό της  ανθρωπότητας, τότε θα επικρατούσε η αφθονία στον πλανήτη και θα ήταν το τέλος της σκοτεινής εποχής των illuminati. Μία μάχη μέχρις εσχάτων άρχιζε.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Παρακαλω που μπορω να βρω και αλλες πληροφιριες? Με σεβασμο Ιωαννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αγαπητοί αναγνώστες, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Facebook Comments APPID