BREAKING NEWS
latest

Σχέδιο δράσης: Γνώρισε άνδρα με απλούς τρόπους


Η καλή τύχη και ο καλός συγχρονισμός παίζουν σίγουρα ένα σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας ευτυχισμένης, υγιούς σχέσης. Ωστόσο, υπάρχουν βήματα που μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις τη... μοίρα σου.

* Πες «ναι» στις προσκλήσεις! 

Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα γνωρίσεις τον πρίγκιπα σε ένα πάρτι, ένα δείπνο ή μια εκδήλωση, αλλά σίγουρα δε θα τον γνωρίσεις μένοντας σπίτι και βλέποντας τηλεόραση. Ναι, είναι δύσκολο να πηγαίνεις σε εκδηλώσεις μόνη σου ή σε πάρτι που δε γνωρίζεις κανέναν, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να βελτιωθείς σε αυτό είναι να αρχίσεις να το κάνεις.
* Ξεκίνα ένα νέο σπορ, ένα χόμπι ή κάτι επιμορφωτικό

Το να είσαι μόνη δεν είναι κακό, εφόσον ωριμάζεις συναισθηματικά. Η εξερεύνηση πραγμάτων που σε γεμίζουν και σε κάνουν ευτυχισμένη είναι ελκυστική προς τους άλλους. Εκμεταλλεύσου το χρόνο που έχεις μόνη σου, ξέροντας ότι δε θα κρατήσει για πάντα.

* Έλκυσε το θετικό

Συνειδητοποίησε τι έχεις να προσφέρεις και θύμιζε στον εαυτό σου αυτά τα χαρακτηριστικά όταν χάνεις την πίστη σου σε αυτόν. Εάν αφήνεις να έρχονται σκέψεις όπως «Ποτέ δε θα γνωρίσω τον κατάλληλο» ή «Ποιος θα θέλει να είναι μαζί μου;» σε βάζουν σε μια αρνητική κατάσταση, που δεν είναι ποτέ ελκυστική για τους άλλους.

* Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κάνεις ενδοσκόπηση 

Μήπως τα θέματα της παιδικής ηλικίας υπαγορεύουν ακόμη τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις; Ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις όταν γνωρίσεις τον επόμενο; Αν όχι, συμβουλεύσου έναν ψυχολόγο πριν ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

* Πρόσεξε το σώμα σου

Κοίταξε τον εαυτό σου γυμνό στον καθρέφτη και εντόπισε πράγματα που θέλεις να αλλάξεις. Εάν πρέπει να χάσεις βάρος, ξεκίνα να ασκείσαι και να προσέχεις τη διατροφή σου.

Η αγάπη έρχεται πάντα, ακόμα και όταν αργεί... Έχε πάντα λίγη περισσότερη πίστη στα σχέδια της ζωής, βελτιώνοντας πάντα τον εαυτό σου, και τις εξωτερικές συνθήκες...

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID