BREAKING NEWS
latest

Τα λάθη πού κάνουν οι άντρες στο πρώτο ραντεβού!


Τα λάθη στο πρώτο ραντεβού ομολογούν με σιγουριά... ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο! Μπορεί η ψυχή της γυναίκας να θεωρείται "άβυσσος", αλλά πολλές φορές, το αντρικό φύλο κάνει λάθη που δεν συγχωρούνται εύκολα. Η πρώτη εντύπωση είναι η καθοριστική, γι’ αυτό σιγουρευτείτε ότι δεν θα πείτε "ναι" στις παρακάτω συνήθειες, ειδικά εάν έχετε βγει ραντεβού με μια γυναίκα που γνωρίζετε μόλις λίγες ημέρες.

Μην προσπαθήσετε να την κερδίσετε με τα χρήματα

Τα λουλούδια, τα δώρα και τα κεράσματα πρέπει να έχουν κάποιο όριο, αλλιώς μπορούν να κάνουν αρνητική εντύπωση στη γυναίκα. "Όχι" οι γυναίκες (εκτός εξαιρέσεων) δεν ελκύονται μόνο από επιχειρηματίες ή πλούσιους με Ferrari. Η πλειοψηφία ελκύεται από την προσωπικότητα ενός άντρα και όχι από το πορτοφόλι ή την εμφάνισή του. Εάν έχετε τον τρόπο και γνωρίζετε τη γλώσσα του σώματος, μπορείτε να κερδίσετε τη γυναίκα των ονείρων σας!

Αρχίζετε τα υποκοριστικά και τα ψευδώνυμα

Τα ψευδώνυμα, τα ονόματα ζώων και τα υποκοριστικά καλό είναι να αποφεύγονται τις πρώτες εβδομάδες γνωριμίας. Μπορεί να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε πιο γρήγορα οικειότητα, αλλά θα τρομάξουν την πλειοψηφία των γυναικών. Πρώτον, θα την "ξενερώσουν" σε μεγάλο ποσοστό, αφού τα νάζια δεν ταιριάζουν τόσο σε έναν άντρα, και δεύτερον, θα της αποδείξουν ότι βιάζεστε να επιβεβαιώσετε τη σχέση σας. Ας μην χάνονται και οι ρόλοι...

"Κοιτάτε" άλλες γυναίκες στο δρόμο

Εάν θέλετε να νευριάσετε μια γυναίκα, κοιτάξτε επίμονα τις υπόλοιπες στο δρόμο, το μπαρ ή ακόμα και στο φανάρι. Οι ματιές θα γίνουν "δολοφονικές", ειδικά εάν είστε πολύ διαχυτικοί με το άλλο πρόσωπο. Όταν η εκδήλωση του θαυμασμού σας είναι υπερβολική και δεν έχει σαν αποδέκτη την ίδια, τότε "πυροδοτείτε" τον κακό εαυτό της. Γι’ αυτό, καλύτερα να μην το δοκιμάσετε στο πρώτο ραντεβού.

Ασχολείστε με το smartphone σας

Ακόμα και εάν σας ενδιαφέρει αρκετά μια κοπέλα, σίγουρα θα μπείτε στο ίντερνετ μέσω κινητού για να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟ. "Ναι" δυστυχώς το ραντεβού έπεσε πάνω στην ώρα του αγώνα. Ειδικά στην πρώτη έξοδό σας, αλλά και αργότερα, κρατήστε το κινητό στην τσέπη σας και συζητήστε μαζί της. Αλλιώς, η επικοινωνία χάνεται και τα προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους.

Μιλάτε διαρκώς για την πρώην σας

Το παρελθόν πάντα απασχολεί στο πρώτο ραντεβού. Όμως, εάν μιλάτε διαρκώς για την πρώην σας, μάλλον θα βάλετε την κοπέλα σας στη διαδικασία να σκεφτεί: "Δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα" ή να αναρωτηθεί: "Δεν πάμε για άλλα τώρα;". Γι’ αυτό, κρατήστε τις λεπτομέρειες για τον εαυτό σας και απομακρύνετε κάθε υποψία της όσον αφορά στη σύγκριση της ίδιας με την πρώην.

Φερθείτε σαν να είστε "τζέντλεμεν"

Όχι μόνο πρέπει να μασάτε με κλειστό το στόμα και να αφήνετε πάντα την γυναίκα να περνάει μπροστά, αλλά και να της ανοίγετε την πόρτα στο αμάξι. Κυρίως, όμως, μην τη διακόπτετε, ενώ μιλάει! Η πλειοψηφία των γυναικών, ακόμα και εάν δεν το παραδέχεται, νιώθει όμορφα όταν ένας άντρας την κερνάει τον πρώτο καφέ ή το πρώτο ποτό. Αυτό παραπέμπει σε έναν άντρα "παλιάς κοπής". Βέβαια, οικονομική κρίση έχουμε... δεν χρειάζονται υπερβολές!

Μην είστε ξερόλες και εγωπαθείς

Πολλές φορές, η εμπιστοσύνη μπορεί να οδηγήσει σε παράξενα μονοπάτια και να σας αναδείξει ως τους ξερόλες της χρονιάς! Κανείς δεν συμπαθεί έναν άντρα που διορθώνει διαρκώς τον άλλο ή είναι συνεχώς ειρωνικός. Πόσο μάλλον στο πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα που δεν γνωρίζει το χαρακτήρα σας. Αντίθετα, κρατήστε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και αποφύγετε την έπαρση, ώστε να την κερδίσετε!

Κρατήστε το μυστήριο ζωντανό

Τα "καλά παιδιά" που εκμυστηρεύονται τα πάντα από την πρώτη στιγμή... δεν γοητεύουν τις γυναίκες. Ο υπερβολικός ρομαντισμός και τα λόγια αγάπης θα φανούν υπερβολικά στις γυναίκες μέσα στις πρώτες εβδομάδες. Στην ουσία, οι γυναίκες ψάχνουν έναν άντρα, ένα καλό παιδί, το οποίο όμως να κεντρίζει το ενδιαφέρον της μέσα από το μυστήριο και την αυτοπεποίθηση.

Μην περιμένετε την έγκριση της

Πολλοί άντρες εξαιτίας της επιθυμίας τους να ευχαριστήσουν μια γυναίκα... κάνουν τα πάντα, αρκεί πρώτα να πάρουν την άδεια της. Τότε είναι που χάνουν το παιχνίδι! Οι γυναίκες δεν θέλουν δίπλα τους ένα ανώριμο παιδί, αλλά έναν άντρα για να στηριχθούν. Με άλλα λόγια, πρέπει να παίρνετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, ώστε να την εκπλήσσετε ευχάριστα.


Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID