BREAKING NEWS
latest

Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα (Video)


Η μέθοδος Θήτα, είναι ένα σύνολο τεχνικών που  επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο. Χρησιμοποιεί τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα, ώστε να συνδεθούμε με τον πυρήνα μας, με την κοσμική συνείδηση, να ξυπνήσουμε τις διαισθητικές μας ικανότητες, να κατανοήσουμε την δύναμη των λέξεων και των σκέψεων, να αναγνωρίσουμε και να αλλάξουμε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που  μας περιορίζουν και να ενισχύσουμε εκείνες που μας εξυπηρετούν, για να αλλάξουμε ή να επιλύσουμε τις προκλήσεις της ζωής μας.

Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα τα οποία επιτυγχάνει το σώμα όταν είμαστε σε βαθύ διαλογισμό ή σε κατάσταση ύπνωσης ή όταν ονειρευόμαστε στη διάρκεια του ύπνου, ελέγχουν την ασυνείδητη δημιουργικότητα, την έμπνευση και αποτελούν τον σύνδεσμο με το πνεύμα. Συγχρονίζουν τα δύο ημισφαίρια, διευκολύνουν την σωματική χαλάρωση και την πνευματική διαύγεια, ανακουφίζουν από το άγχος, μειώνουν τον πόνο και ενισχύουν την απελευθέρωση ενδορφινών.Εκπέμπονται σε συχνότητα 4 – 7Hz/min.

Η εύρεση και αντικατάσταση των προγραμμάτων και πεποιθήσεων γίνεται στο Ψυχικό επίπεδο: προγράμματα, συμβόλαια, δεσμεύσεις που είναι ριζωμένα στην πεμπτουσία, στην ολότητα του ατόμου, στο Γενετικό επίπεδο: προγράμματα κληρονομημένα από προγόνους ή προστιθέμενα στα γονίδια σε αυτή τη ζωή, στο Βασικό επίπεδο : προγράμματα που δημιουργήθηκαν από την ώρα της σύλληψης και στο Ιστορικό επίπεδο: προγράμματα εγγεγραμμένα στο συλλογικό ασυνείδητο ή βαθιές γενετικές μνήμες.

Η μέθοδος συνάδει με την κβαντική φυσική. Η τεχνική θήτα είναι  η ενέργεια της παρατήρησης, αποτελεί κβαντική μηχανική. Στην κβαντική μηχανική η ενέργεια της παρατήρησης επηρεάζει το αποτέλεσμα.



Είναι άμεση στα αποτελέσματά της διότι το άτομο αφυπνίζει την έμφυτη ικανότητά του να γίνει δημιουργός της πραγματικότητάς του.
                


Το είδαμε εδώ  



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID