BREAKING NEWS
latest

Ταινία και σινεμά για δύο! Θα σας φέρει πιο κοντά

Ένα ραντεβού στο σπίτι για να δείτε ταινία, αν τελικά τη δείτε ολόκληρη είναι και ρομαντικό και οικονομικό. Αν είστε στην αρχή της γνωριμίας να αποφύγεις να επιλέξεις δραματική ταινία.

Σύμφωνα με έρευνα από το Επιστημονικό Ινστιτούτο Weizmann και το Νοσοκομείο Wolfson του Ισραήλ αποκαλύπτεται ότι τα θλιμμένα δάκρυα (ναι, προφανώς διαφέρουν από τα δάκρυα χαράς) περιέχουν μια φερομόνη που μειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης και τη λίμπιντο του άνδρα.

Προτίμησε μια ρομαντική κομεντί: ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν διαπίστωσαν ότι όταν ένα ζευγάρι παρακολουθεί μια ιστορία αγάπης, αυξάνεται η προγεστερόνη και στους δύο, φέρνοντάς τους πιο κοντά συναισθηματικά.

Αν σου πει διάλεξε ότι ταινια θες ξέρεις τι θα κάνεις! Ακολούθησε τις Shape επιλογές ταινίας και φέρτον πιο κοντά σου!

Κλασικές

Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου κατέταξε την ταινία “Casablanca” του 1942 σαν την πιο ρομαντική ταινία όλων των εποχών. Με τον Humphrey Bogard και την Ingrid Bergman θα παρακολουθήσετε μία σαρωτική ερωτική ιστορία...

Ρομαντική Κωμωδία

Οι ρομαντικές κωμωδίες θα σας φέρουν πιο κοντά, θα σας κάνουν να γελάσετε και θα σπάσουν τον πάγο ανάμεσα σας. Σου προτείνουμε να δείτε το “Knocked Up” του 2007 με τους Seth Rogen και Katherine Heigl το οποίο θεωρήθηκε από το Rotten Tomatoes' list ως μία από τις καλύτερες ρομαντικές κομεντί όλων των εποχών. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις το “Chasing Amy” του 1997!

Θρίλερ

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο οι ταινίες τρόμου μπορεί να σας φέρουν πολύ κοντά. Σε κάθε τρομακτική σκηνή θα έχεις το άλλοθι να κουλουριάζεσαι πάνω του, και να του κρατάς σφιχτά το χέρι. Δοκίμασε το “Psycho” του 1960 του Alfred Hitchcock που έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή του IMDB στην κατηγορία των καλύτερων ταινιών τρόμου. Για κάτι πιο πρόσφατο δείτε το “The Ring” του 2002 με τη Naomi Watts.

Mην ξεχάσεις να κανονίσεις να έχετε ποπ-κορν, φαγητό, αναψυκτικά, ποτά και χαμηλό φωτισμό και η νύχτα είναι δικιά σας!

Το είδαμε εδώ 



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID