BREAKING NEWS
latest

Καινούριο κρασί σε παλιό μπουκάλι

Ο καθένας μας κουβαλάει μια ταυτότητα. Αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των βιωμάτων μας. Συστατικά της ταυτότητας στα οποία βασιζόμαστε ( η δύναμη ή η αδυναμία, η αυτονομία ή η εξάρτηση, η επιτυχία ή η ανεπάρκεια και ακόμα η ομορφιά, η γοητεία, η ανωτερότητα, η χαλαρότητα).

Πρόκειται γι αυτά τα χαρακτηριστικά που γράφτηκαν σαν ταμπέλες στο μέτωπό μας και με αυτές βολευτήκαμε και εμείς. Όσο πιό προσκολημένοι είμαστε στην επιβεβαίωση αυτής της ταυτότητας τόσο πιο ανατρεπτικό αλλά και επώδυνο είναι όταν κάτι μας κάνει να σκεφτούμε μήπως πρέπει να αλλάξω; Μήπως τελικά δεν είμαι έτσι; Και τότε τι είμαι;
Η πραγματική αλλαγή συμβαίνει όταν αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι εκτός απο αυτό που ξέραμε οτι είμαστε, είμαστε και κάτι άλλο… Η προσπάθεια για αλλαγή είναι μερικές φορές δύσκολη αλλά και γοητευτική. Σιγά σιγά ανακαλύπτουμε και άλλες πλευρές μας που μέναν κρυμμένες μέσα μας για λόγους που στην αρχή δεν καταλαβαίνουμε. Το παλιό με το καινούριο… Όπως ένα καινούριο κρασί μέσα σ’ ένα παλιό μπουκάλι με ανανεωμένη ετικέτα συστατικών.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID