BREAKING NEWS
latest

Ἡ κοιλάδα τῶν Ρόδων 4.ΟΟΟ μΧ

Τό 1922 ὁ Ἐλβετός φιλέλλην μέ Αὐστριακές καταβολές Paul Amadeus Dienach (Πάουλ Ἀμαντέους Ντήναχ) ἔχοντας ἔλθει στήν Ἀθήνα τοῦ μεσοπολέμου, μετά ἀπό ἕνα ἀτύχημα πέφτει σέ ληθαργικό ὕπνο (κλινικά νεκρός γιά 15 λεπτά). Ἡ συνείδησή του κάνει ἅλμα στόν χρόνο. Μεταφέρεται λοιπόν στό ἔτος 3906 μ.Χ. διατηρώντας παράλληλα τήν συνείδηση τοῦ ἑαυτοῦ του. Ἔχει μεταβιωθεῖ στόν φυσικό ἐπιστήμονα Ἀνδρέα Νόρθαμ. Τήν ἐμπειρία τοῦ αὐτή τήν κατέγραψε ὑπό μορφήν σημειώσεων ἡμερολογίου στήν μητρική του γλώσσα καί παρέδωσε τά χειρόγραφα στόν μετέπειτα πρύτανη τῆς Παντείου Γεώργιο Παπαχατζή. Πέθανε ἀπό φυματίωση τό 1924 σέ ἡλικία 38 ἐτῶν στήν Ἀθήνα ἤ στήν πατρίδα του. Τά χειρόγραφα αὐτά μαζί μέ κάποια τετράδια σημειώσεων τοῦ 1918-1922 μεταφράσθηκαν στήν Ἑλλάδα ἀπό τόν Παπαχατζή μέ τόν τίτλο Κοιλάδα τῶν Ρόδων.


Η αναγένηση το μέγα ξημέρωμα
............................................................

Στην Νότιο Ευρώπη, στην περιοχή της Μεσογείου,200 διανοούμενοι και στοχαστές ίδρυσαν την πόλη στην οποία έδωσαν το όνομα "Κοιλάδα των Ρόδων", το 2894. Ο συγγραφέας την επισκέπτεται περρίπου χίλια χρόνια αργότερα.
Την κατοικούν 6.000.000 άτομα που αποτελούν την αφρόκρεμα του πνευματικού κόσμου της υδρογείου. Τό 3906 μ.χ, Ἡ κοιλάδα τῶν Ρόδων - ἡ πνευματική πρωτεύουσα τῆς Γής (κάπου στή νότιο Εὐρώπη, στήν περιοχή τῆς Μεσογείου…), κατοικεῖται ἀπό 6.000.000 ἀνθρώπους οἱ ὁποῖοι εἶναι τό ἀπαύγασμα τῆς πνευματικῆς ἀριστείας τῆς ὑφηλίου. Ἐκεῖ ὁ Homo Sapiens - Sapiens (Ἀλέξης Βόλκυ) μεταμορφώνεται (ἀποκτώντας τήν Ὑπερόραση, τήν ἄμεση φώτιση καί ἐπαφή μέ τό Φῶς), σέ Homo Occidentalis - Novus, τόν νέο ἄνθρωπο μέ ἀνατομικές ἀλλαγές στά σημαντικότερα ἐγκεφαλικά κέντρα.
Στην ουσία οι άνθρωποι εκει δεν είναι οι γνωστού τύπου διανοούμενοι αλλά κάτι πολύ περισσότερο:υψηλά πνευματικά όντα που συνδιάζουν τα χαρακτηριστικά του μεγάλου επιστήμονα, του φιλόσοφου και του μύστη(!!!).
Στην πόλη αυτή συντελέστηκε το μεγαλύτερο θαύμα της ανθρωπότητας:η ανάπτυξη της υπερόρασης.
Ηταν ένα εξελικτικό άλμα που συντελέστηκε ακαριαία, αλλα για να δημιουργηθούν οι προυποθέσεις της εκδήλωσής του χρειάστηκαν αρκετοί αιώνες. Ας δούμε πώς.

Ο νέος χρυσός αιώνας.
.................................................

Από την στιγμή της δημιουργίας της η Κοιλάδα των Ρόδων προετοιμάζει το έδαφος και ανάβει ένα πνευματικό φώς που προσελκύει τους ανθρώπους με πνευματικές, μεταφυσικές και ιδεαλιστικές ανησυχίες από όλη την υφήλιο.
Γύρω στο 3200 αναβιώνει ο ¨Χρυσός" αιώνας της αρχαιότητας αλλά με πολύ μεγαλύτερη λαμψη.
Ο ήρωας ακούει από τον δάσκαλο της ιστορίας τα ονόματα αυτών που θα χαρακτηριστούν ώς ο Ομηρος και ο Μπετόβεν του μέλλοντος.
Ο πρώτος ονομάζεται Λάρσεν και ο Ντήναχ περιγράφει ότι παρακολουθεί σε ολόγραμμα την κηδεία του Λάρσεν που έγινε στα 3253.
Ο δεύτερος ήταν ο Βαλμαντέλ και το 3258 παίχτηκε για πρωτη φορά το ορατόριο "Προσευχή ανάμεσα στις Χρυσές Σφαίρες των Αστρων".
Μια μουσική θεική που έκανε την ψυχή του ακροατή να πέφτει στα γόνατα από εκσταση.

Μία από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη του 3382 μαθαίνει ο έξω κόσμος (!!!)
πως στην Κοιλάδα των Ρόδων γίνονται περιστατικά που δεν μπορούν ακόμα και οι σοφοί να εξηγήσουνε ολόκληρη την σημασία τους[...]
Πέντε αιώνες ¨εσωτερικής μύησης"
και καλλιέργειας της προσωπικότητας σε μια μακρά σειρα απο γενιές εκείνων των εκλεκτών αναχωρητών
οδήγησαν σε ένα απίσυτευτο πνευματικό επίτευγμα: την πρόσκτηση της Υπερόρασης.


Yπερόραση
.................................

Ηταν στις 6 Σεπτεμβρίου του 3382 που ο 70χρονος Αλέξης Βόλκυ έκανε πρώτος το πέρασμα στην επόμενη εξελικτική φάση αποκτώντας την υπερόραση.
Σε 36 ώρες η εμπειρία αυτή άρχισε να εμφανίζεται και σε άλλους ανθρώπους.
Η υπερόραση είναι κάτι πολύ περισσότερο από την διερεύνυση της συνείδησης, την διαίσθηση και το προφητικό όραμα.
Είναι η άμεση φώτιση, μία νέα κεραία συλλήψεως επιπροσθείσα στις πνευματικές δυνατότητες του ατόμου.
Αρχή της δημιουργίας του Homo Occidentalis Novus.
Οι άνθρωποι έχουν θρησκευτικό συναίσθημα αλλά όχι περιορισμένο στα πλαίσια μιας ειδικής θρησκείας.
Ωστόσο ο Ιησούς παραμένει ακόμα πρότυπο (!!!),
το άγαλμά του υπέρχει σε περίοπτη θέση μαζί με του Βόλκυ στο ιερότερο μέρος της Πόλης.


Ελληνικού τύπου ατμόσφαιρα καθορίζει την αισθητική και την αρχιτεκτονική.
Ο Ντήναχ βλέπει αγάλματα και κήπους και γλυπτά αριστουργήματα να πλημυρίζουν τις πόλεις τους.
Επίσης μαθαίνει ότι η 9η συμφωνία του Μπετόβεν, θεωρούν, ότι διηγείται την δύσκολη πορεία του ανθρώπου από το σκοτάδι στο φώς.
Για την κοινωνική συμπεριφορά ο Ντήναχ παρατηρεί ότι ο τωρινός είναι ένας κοινωνικός ψυχολογικός τύπος που δεν θα τον συναντήσεις που θενά αλλού στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Πράλληλα υπάρχει αφθονία υλικών αγαθών. και η ταξική ιεραρχία έχει περιεχόμενο πνευματικό και πολιτιστικό.
Η "μάζα" μετά την θητεία της απολαμβάνει την ζωή μελετώντας και ζώντας την σε πλήρη αφθονία.
Στην ανώτερη τάξη ανήκουν εκείνοι που μετά την δίχρονη θητεία τους στην πόλη επιλέγουν να αφιερωθούν στην δημιουργία.
Ολοι οι άνθρωποι ολοκληρώνουν την βασική τους εκπαίδευση στα 17, και ώς τα 19 υπηρετούν την "θητεία" τους.
Μια διετία εργασίας την μοναδική τέτοια περίοδο στην ζωή τους, σε περίπτωση άρνησης τής δεν υπάρχουν κυρρώσεις αλλα κανείς δεν την αρνείται, ονομάζονται "συνέτεροι" και μετά το πέρας της ονομάζονται "πολίτες".
Πόλεις και Φυσικό περιβάλλον
..........................................................
Στις μεγάλες πόλεις μένουν 20-30 εκατομύρρια άνθρωποι.
Οι πόλεις είναι επίγειες, γεμάτες δύχτια από γέφυρες και 300 μίλια ψηλά υπάρχουν εναέρια νησιά.
Αλλά και μέσα στη γη υπάρχουν παμφωτες (!!!) γιγάντιες πολιτείες καταυγασμένες από ανοιχτοπράσινο και απαλόχρωμο, ξεκούραστο φως διάχυτο παντού.
Παρτέρια και συντριβάνια, κήποι που δημιουργούσαν ανθοπλημύρα, πλήθος από γαλάζιες πεταλούδες.
Και αγάλματα και γλυπτά απο συνθετικό μάρμαρο.
Μεγάλες εκτάσεις δασών και λιμνών. Το κλίμα ήταν ελεγχόμενο.
Υπάρχει ένα ποτάμι η Σήλαια, φαρδύ τεχνητό, γέννημα της ατομικής ενέργειας, διασχίζει όλη την Ευρώπη
όμως δεν γίνεται περαιτέρω λόγος για αυτό.(!!!)
Οι μεταφορές και οι συγκοινωνίες είναι εναέριες.
Οι οδικές μετακινήσεις υπάρχουν αλλά μονο για την απόλαυση του τοπίου και ονομάζονται "οικουμενικές" για το εκπληκτικό τους μήκος..(!!!)
 Ὁ Πάουλ Ἀμαντέους Ντήναχ δίχως νά εἶναι Ἕλλην, δίχως νά ἀνήκει σέ κάποια διαβόητη ὁμάδα, μυστική ἐταιρία, λέσχη, ὀργάνωση, στοά, πάνω στό ἄνθος τῆς ἡλικίας του, ἔγραψε ἕνα ἀπό τά σημαντικότερα βιβλία ὅλων τῶν ἐποχῶν. Ὅσοι ἀσχολήθηκαν σοβαρά μέ τό φαινόμενο Ντήναχ, μεταξύ τῶν ὁποίων καί ὁ ἀείμνηστος συγγραφέας Θεόδωρος Ἀξιώτης κατέληξαν σέ ἕνα συγκλονιστικό συμπέρασμα : Ὁ Ντήναχ δέν ἦταν ὁ συγγραφέας τοῦ μεγαλύτερου μέρους τοῦ ἔργου τοῦ ἀλλά ὁ Ἀνδρέας Νόρθαμ.


Τα γεγονότα που θα συγκλονίσουν την ανθρωπότητα στο μέλλον.

Από τον 20ο έως τον 24ο αιώνα:


Αρχίζει ο κόσμος να μπαίνει σε μια πολιτισμική και πνευματική υποβάθμιση.

Υπάρχει έκρηξη υπερπληθυσμού. Οι πόλεις γίνονται ασφυκτικές, οι γαίες ελαττώνονται και αρχίζει να υπάρχει πρόβλημα τροφής. Το νερό γίνεται πολύτιμο.

Το 2204 ολοκληρώνεται ο αποικισμός του πλανήτη Άρη. Η αποικία ευδοκιμεί 60 χρόνια και μετά καταστρέφεται ολοσχερώς από μια τεράστια φυσική καταστροφή στον πλανήτη, μαζί της πεθαίνουν οι 20.000.000 άποικοι.

Το 2309 μεγάλη καταστροφή χτυπά τη Γη, την οποία προκαλεί ο ίδιος ο άνθρωπος, με σκοπό να λήξει ο μακροχρόνιος πόλεμος μεταξύ των φυλών που μάστιζε τη Γη.

Από τον 25ο έως τον 40ο αιώνα:

Αρχίζει η αναγέννηση. Το 25ο αιώνα, ηγούνται του κόσμου κορυφαίοι επιστήμονες καθώς, η τεχνολογική και οικονομική ανάπτυξη είναι ισοδύναμες με την πρόοδο και την εξέλιξη. Με τις νέες μεθόδους που χρησιμοποιούν οι νέοι ηγέτες (οι οποίοι είναι ταγμένοι στην εξυπηρέτηση της ολότητας), καταφέρνουν οι άνθρωποι να ζουν με περισσές υλικές ανέσεις.

Τον 29ο αιώνα ιδρύεται μια ιδανική πολιτεία που ονομάζεται "Κοιλάδα των Ρόδων". Αρχίζει να δίνεται βάση στην πνευματική ανάπτυξη.

Τον 34ο αιώνα η ανθρωπότητα αποκτά μια έκτη αίσθηση την υπερόραση (άμεση γνώση).

Τέλος τον 40ο αιώνα οι άνθρωποι έχουν πια μια βαθιά εσωτερική καλλιέργεια, οι άξίες είναι πνευματικές, κυριαρχούν συναισθήματα αδελφοσύνης και ευγένειας. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Dienach "το απίστευτο και το αδύνατο έχουν μπορέσει να το κάνουν αληθινό". Ζουν μια νέα Χρυσή Εποχή.
Τό 3906 μ.χ, Ἡ κοιλάδα τῶν Ρόδων - ἡ πνευματική πρωτεύουσα τῆς Γής (κάπου στή νότιο Εὐρώπη, στήν περιοχή τῆς Μεσογείου…), κατοικεῖται ἀπό 6.000.000 ἀνθρώπους οἱ ὁποῖοι εἶναι τό ἀπαύγασμα τῆς πνευματικῆς ἀριστείας τῆς ὑφηλίου. Ἐκεῖ ὁ Homo Sa
piens - Sapiens (Ἀλέξης Βόλκυ) μεταμορφώνεται (ἀποκτώντας τήν Ὑπερόραση, τήν ἄμεση φώτιση καί ἐπαφή μέ τό Φῶς), σέ Homo Occidentalis - Novus, τόν νέο ἄνθρωπο μέ ἀνατομικές ἀλλαγές στά σημαντικότερα ἐγκεφαλικά κέντρα.ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΥΡΙΝΑΣ
 *ΘΕΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ* ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ 
ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ...

ΠΗΓΗ: ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ 4.ΟΟΟ μχ

Το είδαμε εδώ    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID