BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (Υ-Ω)


Υ
Υάκινθος: Αν ονειρευτείτε πως βλέπατε ή μαζεύατε υάκινθους, σημαίνει πως σύντομα θα υποστείτε τη λύπη του χωρισμού από ένα φίλο, πράγμα όμως που μακροχρόνια θα σας ωφελήσει.

Υδατοφράκτης: Αν ονειρευτείτε καθαρό νερό να τρέχει πάνω από ένα υδατοφράκτη, σημαίνει ευχάριστες καταστάσεις είτε στη δουλειά είτε στην κοινωνική ζωή. Αν το νερό ήταν θολό ή βρώμικο, σας αναμένουν απώλειες και φασαρίες θα υπάρξουν εκεί που περιμένατε ευχάριστα πράγματα. ' Αν η δεξαμενή ήταν άδεια, σημαίνει πως θ' αναγκαστείτε να περιορίσετε των κύκλο των επιχειρήσεων σας.

Υδράργυρος: Αν ονειρευτείτε υδράργυρο, σημαίνει πως θα γίνουν δυσάρεστες αλλαγές στη ζωή σας κάτω από την πίεση εχθρών σας. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως δηλητηριάστηκε με υδράργυρο, σημαίνει πως θα φύγει και θα εγκαταλειφθεί από την οικογένεια της.
Υδρία: Αν ονειρευτείτε υδρία, σημαίνει ότι σε μερικούς τομείς θα ευτυχίσετε ενώ σε άλλους θα συμβεί το αντίθετο. Σπασμένες υδρίες, στ' όνειρο, είναι σημάδι δυστυχίας.

Υδρωπικία: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είχατε υδρωπικία, σημαίνει προσωρινή ασθένεια από την οποία θα αναρρώσετε και κατόπιν θα αγωνισθείτε με ;·ανανεωμένες δυνάμεις. Το να δείτε άλλους να υποφέρουν από υδρωπικία, σημαίνει ότι θα λάβετε νέα από ξενιτεμένους και θα ευχαριστηθείτε για την καλή τους υγεία.

Υιοθεσία: Αν δείτε στον ύπνο σας το θετό παιδί ή θετό γονέα σας, είναι ένδειξη ότι θα συγκεντρώσετε περιουσία με τα σχέδια και τις κερδοσκοπίες ξένων. Αν ονειρευτείτε πως εσείς ή άλλοι υιοθετούν παιδί, θα κάμετε μια ατυχή αλλαγή διαμονής.

Υπακοή: Αν ονειρευτείτε πως υπακούετε σε κάποιον, προβλέπεται πως θα έχετε συνηθισμένη θέση και μια ευχάριστη, αλλά ήσυχη περίοδο στη ζωή σας. Αν δείτε πως άλλοι σας υπάκουσαν, σημαίνει πως θ' απολαύσετε περιουσία και μεγάλη εκτίμηση.

Υπηρέτης: Αν είσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και βλέπεις στον ύπνο σου ότι έγινες υπηρέτης πρόσεξε γιατί θα χάσεις πολλά από τα υπάρχοντα σου. Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη και βλέπεις ότι γίνεσαι υπηρέτρια στο σπίτι σου θα έρθουν πολλά βάσανα. Αν είσαι ανύπαντρη θα σε αφήσει ο εραστής σου, αν είσαι πολύ φτωχός και γίνεις υπηρέτης στον ύπνο σου θα αποκτήσεις περιουσία. Αν δεις ότι έχεις ωραία υπηρέτρια στο σπίτι σου, όλα θα πάνε καλά και στην δουλειά σου και στο σπίτι σου. Αν όμως είναι άσχημη να είσαι σίγουρος/η ότι δεν έχεις καλούς φίλους και θα σε βλάψουνε κάποια στιγμή.

Υπνοβάτης: Αν δεις ότι είσαι υπνοβάτης ή βλέπεις άλλον να υπνοβατεί και είσαι ανύπαντρος ο γάμος που θα κάνεις δεν θα είναι από αγάπη.

Υπογάστριο: Αν δείτε στον ύπνο σας το υπογάστριο σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλες προσδοκίες, αλλά θα πρέπει να μειώσετε την ισχυρο-γνωμοσύνη σας και να πολλαπλασιάσετε τις δραστηριότητες σας στη δουλειά σας, αλλιώς τα πράγματα μπορεί να πάρουν δυσάρεστη τροπή. Αν δείτε την κοιλιά σας ζαρωμένη, σημαίνει ότι θα καταδιωχθείτε και θα προκληθείτε από ψεύτικους φίλους. Αν τη δείτε φουσκωμένη, θα υποστείτε δοκιμασίες, αλλά θα τις υπερνικήσετε και θα απολαύσετε τους καρπούς των μόχθων σας. Αν δείτε να τρέχει αίμα από το υπογάστριο σας, μπορείτε να περιμένετε κάποιο δυστύχημα ή τραγωδία στην οικογένεια σας. Αν δείτε το υπογάστριο παιδιών που τυχαίνει να είναι άρρωστα, σημαίνει πως θα κολλήσετε κι εσείς την αρρώστια.

Υπόγειο: Όπως και να δεις το υπόγεια, αν είσαι μέσα κ.τ.λ είναι κακό. Σημαίνει συνήθως υλικές καταστροφές, ασθένεια και γενικά καταστάσεις οι οποίες θα πάθεις και θα στεναχωρηθείς.

Υποδοχή: Μια θερμή κοινωνική υποδοχή, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα διακριθείτε στο περιβάλλον σας. Το να συνοδεύσετε άλλους σε υποδοχή, δείχνει ότι η συμπαθής και ζεστή φύση σας θα σας δώσει την ευκαιρία για σημαντικές διασυνδέσεις και ευχάριστα επιτεύγματα.

Υποθήκη: Αν ονειρευτείτε πως υποθηκεύετε την περιουσία σας, σημαίνει πως θ' απειληθείτε από οικονομικά προβλήματα. Αν δείτε πως είχατε στα χέρια σας υποθήκη άλλου, σημαίνει πως η περιουσία σας είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες σας. Αν δείτε πως διαβάζατε ή εξετάζατε υποθήκες, σημαίνει πως έχετε καλές προοπτικές στην αγάπη και τη δουλειά. Αν δείτε πως χάσατε μια υποθήκη που δεν μπορείτε να ξαναβρείτε, σημαίνει απώλεια και ανησυχία.

Υπόσχεση: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δώσατε εσείς υπόσχεση ή ακούσατε άλλους να δίνουν ένορκη υπόσχεση, είναι προμήνυμα πως θα δημιουργηθούν παράπονα εναντίον σας που θ' αφορούν ασυνέπεια στις επιχειρήσεις, ή που θα έχουν σχέση με κάποιο ερωτικό δεσμό. Το να ονειρευτείτε ότι πήρατε όρκο σε εκκλησία, σημαίνει ότι θα υποφέρετε πολύ εξαιτίας της αλύγιστης ακεραιότητας του χαρακτήρα σας. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καταπατείτε ή αγνοείτε όρκο σας, είναι προμήνυμα ότι οι διαπραγματεύσεις σας θα έχουν άσχημο τέλος.

Υποχρέωση: Αν ονειρευτείτε πως υποχρεώνεστε με οποιονδήποτε τρόπο, σημαίνει πως θα ενοχληθείτε λόγω αβάσιμων παραπόνων άλλων. Αν δείτε πως άλλοι υποχρεώνονται σε σας, σημαίνει πως θα κερδίσετε το σεβασμό των γνωστών και φίλων σας.

Υποχώρηση: Αν ονειρευτείτε ότι υποχωρήσατε σε επιθυμίες άλλων, σημαίνει ότι η αναποφασιστικότητα σας θα σας κάνει να χάσετε την ευκαιρία για άνοδο και επιτυχία. Αν δείτε ότι άλλοι υποχώρησαν σε σας, προβλέπονται προνόμια και υψηλή θέση, κατά πολύ ανώτερη από εκείνες των συνεργατών σας.

Χ
Χαλάζι: Αν δεις ότι πέφτει χαλάζι μεγάλη στεναχώρια θα περάσεις σύντομα. Συνήθως είναι λασπολογίες ή δυσάρεστα νέα θα μάθεις από το παιδί σου, ή ανταγωνιστές θα σε βλάψουν ή αν είσαι γεωργός θα πάθουν ζημιές οι καλλιέργειες σου.

Χαιρετισμός: Αν ονειρευτείτε χαρούμενο χαιρετισμό, είναι προμήνυμα χαράς και κοινωνικών διασκεδάσεων. Αν όμως ο χαιρετισμός ήταν θλιμμένος, σημαίνει στενοχώρια και απώλεια. Το να δείτε ότι αποχαιρετήσατε με φιλιά, προμηνά ότι θα κάνετε ταξίδι, αλλά χωρίς ευχάριστα περιστατικά ή εκπλήξεις.

Χαλί: Αν δείτε στ' όνειρο σας χαλί, σημαίνει όφελος και πλούσιους φίλους που θα σας βοηθήσουν στην ανάγκη. Αν δείτε πως περπατούσατε επάνω σε χαλί, θα είσαστε εύπορος και ευτυχισμένος. Αν ονειρευτείτε πως αγοράζατε χαλιά, σημαίνει μεγάλα κέρδη. Αν δείτε πως τα πουλούσατε, θα έχετε κάποια αιτία για να κάμετε ένα ευχάριστο όσο και επωφελές ταξίδι. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί χαλιά, είναι σημάδι ότι θ' αποχτήσει ένα ωραίο νοικοκυριό και θα έχει υπηρέτες για να την υπηρετούν.

Χαλίκια: Αν ονειρευτείτε χαλίκια, σημαίνει άκαρπα σχέδια και επιχειρήσεις. Αν δείτε χαλίκια ανακατεμένα με βρωμιές, σημαίνει πως θα κάνετε λανθασμένες προβλέψεις και θα χάσετε χρήματα. Η κοπέλα που θα δει στον ύπνο της ότι περπατούσε σ' ένα δρόμο στρωμένο με χαλίκια, πρόκειται να ενοχληθεί από πολλούς εχθρούς και να μάθει πως υπάρχουν κι άλλοι ελκυστικοί άνθρωποι εκτός από την ίδια. Εκείνη που βλέπει στον ύπνο της χαλίκια, είναι εγωίστρια και πρέπει να μάθει να κρίνει τα σφάλματα των άλλων με επιείκεια.

Χαντάκι: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πέσατε σε χαντάκι, σημαίνει προσωπική απώλεια και υποτίμηση. Αν όμως το πηδήξατε, θα μπορέσετε ν' αντισταθείτε σε πειρασμούς και θα τοποθετηθείτε υπεράνω κάθε υποψίας. Αν ονειρευτείτε ότι οδηγούσατε αυτοκίνητο πλάι σε χαντάκι, προβλέπονται κίνδυνοι. Αν συνεχίζατε να οδηγείτε χωρίς δυσάρεστα περιστατικά, σημαίνει πως θα καταφέρετε τελικά να μετατρέψετε τις δυσάρεστες καταστάσεις σε ευχάριστες. Αν ονειρευτείτε ότι ιππεύατε δίπλα σε χαντάκι, προμηνύεται τεράστια νίκη και ξεπέρασμα όλων των εμποδίων, στην κατάκτηση μεγάλου πλούτου και ευτυχίας. Αν δείτε ότι περπατούσατε πλάι σε χαντάκι ο αγώνας σας για άνοδο θα είναι σκληρός αλλά τελικά θα δρέψετε τους καρπούς της επιτυχίας.

Χάντρες: Αν δείτε στ' όνειρο σας χάντρες, σημαίνει ότι θα σας προσέξουν άνθρωποι που κατέχουν υψηλές θέσεις. Αν μετρούσατε χάντρες, είναι προμήνυμα ανέφελης χαράς και ικανοποίησης. Αν τις περνούσατε σε κλωστή, θα κερδίσετε την εύνοια κάποιου πλούσιου προσώπου. Αν δείτε πως τις σκορπίσατε, σημαίνει ότι θα χάσετε τη θέση που κατείχατε ανάμεσα στους γνωστούς σας.

Χάπι: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παίρνατε χάπια, σημαίνει πως θ' αναλάβετε ευθύνες που θα σας δώσουν άνεση και διασκέδαση. Αν δείτε πως δίνατε χάπια σε άλλους, σημαίνει ότι θα δεχθείτε επικρίσεις για τις διαφωνίες σας.

Χαρά: Το να ονειρευτείτε ότι αισθάνεστε χαρά για οποιαδήποτε αφορμή, σημαίνει αρμονία στις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις.
Χαράδρα: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στέκεστε πάνω από χαράδρα, είναι προμήνυμα κακοτυχίας και ολέθρου. Το να δείτε ότι πέφτετε μέσα σε χαράδρα, είναι προειδοποίηση να προσέχετε τις ενέργειας σας, γιατί προμηνύεται καταστροφή. Χαράδρα με δέντρα στο βάθος σημαίνει πως θα διατρέξετε κινδύνους, αλλά τελικά θα επιτύχετε. Χαράδρα με ποτάμι που κυλά ξάστερο και αθόρυβο, είναι προμήνυμα ότι σας περιμένουν σκαμπανεβάσματα στη ζωή σας, αλλά θα έχετε έναν καλό σύντροφο για να στηριχτείτε.

Χαρέμι: Αν ονειρευτείτε πως είχατε χαρέμι, σημαίνει πως ξοδεύετε τον εαυτό σας σε χαμηλού επιπέδου διασκεδάσεις. Η ζωή σας υπόσχεται πολλά, αν χαλιναγωγήσετε τις επιθυμίες σας. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ήταν μέλος χαρεμιού, σημαίνει πως θα ζητήσει άνομες ευχαριστήσεις μια που η προσοχή της θα στραφεί σε παντρεμένους άντρες. Αν δει πως ήταν η ευνοούμενη του χαρεμιού, σημαίνει πως θα προτιμηθεί από άλλες γυναίκες, αλλά αυτή η προτίμηση θα είναι προσωρινή.

Χαρταετός: Το πέταμα χαρταετού, στ' όνειρο σας, σημαίνει επίδειξη πλούτου ή επιχειρήσεων, που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Αν ονειρευτείτε παιδιά να πετάνε χαρταετούς, σημαίνει ευχάριστες απασχολήσεις. Το να πετά ο χαρταετός τόσο ψηλά ώστε να χάνεται από τον ορίζοντα, σημαίνει πως οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας θα διαλυθούν, δίνοντας τη θέση τους στην απώλεια και την απογοήτευση.

Χάρτης: Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζατε ή μελετούσατε ένα χάρτη, σημαίνει πως θα γίνει μια ευχάριστη αλλαγή στη δουλειά σας. θα έχετε κάποιες απογοητεύσεις, αλλά και μεγάλο κέρδος από αυτή την αλλαγή. Αν ονειρευτείτε πως ψάχνατε για ένα χάρτη, σημαίνει ότι μια ξαφνική δυσαρέσκεια με το περιβάλλον σας θα σας δώσει τη δύναμη να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις για τον εαυτό σας. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι θ' ανεβεί σε υψηλότερα επίπεδα από φιλοδοξία.

Χαρτιά: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παίζατε χαρτιά με άλλους για να περάσει η ώρα, θα δοκιμάσετε τη χαρά της πραγματοποίησης ελπίδων που τρέφατε από πολύ καιρό. Ορισμένα μικρά κακά θα εκλείψουν. Αν όμως δείτε ότι παίζετε τζόγο, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σοβαρής μορφής. Αν δείτε πως χάσατε στα χαρτιά, θα αντιμετωπίσετε εχθρούς. Αν δείτε πως κερδίσατε, θα δικαιωθείτε ενώπιον του νόμου, αλλά θα σας κοστίσει πολύ αυτή η δικαίωση. Αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι ο καλός της έπαιζε χαρτιά, θα έχει λόγους για ν' αμφισβητήσει τις καλές του προθέσεις. Αν δείτε στ' όνειρο σας καρό, σε παιχνίδια συναναστροφών, είναι σημάδι πλούτου' σπαθιά σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα είναι απαιτητικός και θα έχετε ίσως φασαρίες στην προσπάθεια σας να του εξηγήσετε την κατά καιρούς απουσία σας' κούπες σημαίνει αφοσίωση και αναπαυτικό περιβάλλον" μπαστούνια σημαίνει ότι θα χηρέψετε και θα επωμιστείτε μια μεγάλη περιουσία.

Χασμουρητό: Αν δείτε στ' όνειρο σας ανθρώπους να χασμουριούνται, είναι προμήνυμα πως θα δείτε κάποιους φίλους σας σε άθλια κατάσταση, εξασθενημένους και ανίκανους να συνεχίσουν τα συνηθισμένα τους καθήκοντα. Αν δείτε ότι εσείς ο ίδιος χασμουριόσαστε, προσοχή, γιατί υπάρχει κίνδυνος άκαρπου αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας και της γαλήνης σας.

Χείλη: Παχιά και άσχημα χείλη, στ' όνειρο, σημαίνουν διαφωνίες, θυμούς και γρήγορες αποφάσεις για τους παντρεμένους. Όμορφα κερασένια χείλη προμηνούν αρμονία και αφθονία. Τα λεπτά χείλη σημαίνουν επιδεξιότητα και επιτυχία. Τα πληγωμένα και πρησμένα χείλη σημαίνουν, γι' αυτόν που θα τα ονειρευτεί, απαγορευμένες επιθυμίες.

Χείμαρρος: Το να ονειρευτείτε ότι είδατε έναν ορμητικό χείμαρρο είναι προμήνυμα πως θα έχετε ν' αντιμετωπίσετε ασυνήθιστες φασαρίες και αγωνίες. Αν ο χείμαρρος βούιζε, σύντομα θ' ακούσετε δυσάρεστη είδηση για κάποιον ξενιτεμένο δικό σας. Αν ο χείμαρρος ήταν θολός και αφρισμένος, προμηνύονται καβγάδες στο άμεσο περιβάλλον σας, στους οποίους θα πάρετε μέρος με δυσάρεστες επιπτώσεις στην ψυχική σας ηρεμία.

Χειμώνας: Αν είναι χειμώνας και ονειρευτείς ότι είναι χειμώνας με κάποιον θα τσακωθείς πολύ άσχημα. Αν είναι άλλη εποχή και εσύ ονειρευτείς χειμώνα στη δουλειά σου θα έχεις πολλά εμπόδια εκτός αν είσαι γεωργός που σημαίνει θα πάνε καλά οι δουλειές σου.

Χειραψία: Για την κοπέλα που θα δει στ' όνειρο της ότι χαιρετά κάποιον εξέχοντα άνθρωπο με χειραψία, προμηνύονται απολαύσεις και κοινωνική διάκριση. Σημαίνει ακόμη πως οι φίλοι της θα έχουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο της. Αν δει πως ο άνθρωπος, με τον οποίο κάνει χειραψία, στεκόταν ψηλότερα από εκείνη, σημαίνει πως στην πορεία της θα συναντήσει εχθρότητα και εναντιώσεις. Αν όμως δει πως φορούσε γάντια, θα ξεπεράσει εύκολα αυτές τις δυσκολίες. Αν δείτε πως κάνατε χειραψία με κάποιον κατώτερο σας, σημαίνει πως θα σας αγαπήσουν και θα σας εκτιμήσουν για την ευγένεια και την καλοσύνη σας. Αν δείτε όμως ότι τα δικά σας χέρια ή τα χέρια του άλλου ήταν βρώμικα, σημαίνει πως θα βρείτε εχθρούς εκεί που περιμένατε φίλους. Για την κοπέλα που θα ονειρευτεί πως χαιρετά δια χειραψίας έναν υπέργηρο άντρα, προβλέπεται πως θα συναντήσει δυσκολίες εκεί που περίμενε να βρει διασκεδάσεις.

Χειρόγραφο: Αν ονειρευτείτε ένα μισοτελειωμένο χειρόγραφο, σημαίνει πως θα γνωρίσετε απογοητεύσεις. Αν το χειρόγραφο ήταν τελειωμένο και καθαρό, σημαίνει πως οι ελπίδες σας θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε πως δουλεύατε πάνω σε χειρόγραφο, σημαίνει ότι θα έχετε φόβους για την εκπλήρωση κάποιας ακριβής προσδοκίας σας, αλλά πρέπει να ξέρετε πως αν φανείτε τίμιος, θα έχετε επιτυχία στις επιχειρήσεις σας. Αν δείτε πως το χειρόγραφο σας απορρίφθηκε από τους εκδότες, σημαίνει πως για ένα διάστημα θα απελπιστείτε, αλλά αργότερα οι «ίο κρυφές ελπίδες σας θα γίνουν πραγματικότητα. Αν χάσατε το χειρόγραφο, σημαίνει πως θ' απογοητευτείτε. Αν το δείτε να καίγεται, σημαίνει πως κάποια δουλειά σας θα σας φέρει κέρδη. Αν δείτε στα όνειρα σας ότι αναγνωρίζατε δικό σας χειρόγραφο, είναι προμήνυμα ότι επικίνδυνοι εχθροί θα χρησιμοποιήσουν γνώμες που διατυπώσατε για να σας εκτοπίσουν και να καταλάβουν αυτοί τη θέση που εσείς διεκδικούσατε.

Χειρομαντεία: Αν ονειρευτείτε ότι λέγατε ή σας έλεγαν τη μοίρα σας, σημαίνει πως σκόπιμα θα ανακατευτείτε σε κάποιο προσβλητικό γεγονός και πως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε οποιαδήποτε απόφαση σας. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο αντιπάλους. Επίσης, σημαίνει πως θα δυσκολευτεί να βρει το δρόμο της στη δουλειά και την κοινωνική άνοδο. Για μια κοπέλα, ένα όνειρο με χειρομαντεία είναι προμήνυμα πως με τη συμπεριφορά της θα δημιουργήσει υποψίες. Αν δει πως οι παλάμες της ήταν κόκκινες, σημαίνει πως θα έχει πολλές φιλίες με άντρες, αλλά το γυναικείο φύλο θα την κατακρίνει. Αν δει πως διάβαζε τα σημάδια στις παλάμες άλλων, σημαίνει πως θα διακριθεί χάρη στην εξυπνάδα της. Αν δει πως διάβαζε τα σημάδια στην παλάμη ενός υπουργού, σημαίνει πως θα χρειαστεί φίλους για ν' αναδειχτεί.

Χειροπέδες: Αν δείτε στ' όνειρο σας πως φορούσατε χειροπέδες, σημαίνει πως θα ενοχληθείτε από εχθρούς σας. Αν δείτε άλλους με χειροπέδες, σημαίνει πως θα εξουδετερώσετε αυτούς που σας πιέζουν και θα ξεπεράσετε τους φίλους σας. Αν απλώς δείτε χειροπέδες, σας απειλεί αρρώστια και κίνδυνος. Ακόμα, σας περιβάλλουν εχθροί. Αν κατορθώσατε να τις σπάσετε, είναι σημάδι πως θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που δημιουργούν οι εχθροί σας.

Χειρούργος: Αν δείτε χειρούργο στ' όνειρο σας, σημαίνει ότι κινδυνεύετε από εχθρούς που βρίσκονται σε στενή εμπορική συνεργασία μαζί σας. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο προλέγει σοβαρή ασθένεια που θα της αφήσει ένα σοβαρό ψυχικό τραύμα.

Χέλι: Είναι καλός οιωνός το να δείτε ότι μπορέσατε να πιάσετε χέλι: θα έχετε επιτυχία στις προσπάθειες σας. Αν όμως σας ξεγλίστρησε, η επιτυχία θα είναι παροδική. Χέλι σε καθαρά νερά, για μια γυναίκα, σημαίνει νέες αλλά προσωρινές απολαύσεις. Ένα ψόφιο χέλι, προλέγει ότι θα εξουδετερώσετε κακόβουλους εχθρούς.

Χελιδόνι: Το να δείτε χελιδόνι στον ύπνο σας είναι σημάδι γαλήνης και οικογενειακής αρμονίας. Αν ονειρευτείτε πως είδατε ένα πληγωμένο ψάρι ή ψόφιο χελιδόνι, σημαίνει αναπόφευκτη μελαγχολία.
Χελώνα: Αν βλέπεις χελώνα να είσαι σίγουρος ότι αργείς πολύ να κάνεις τις δουλειές σου και εξαιτίας της αργοπορίας σου θα χάσεις τα πάντα. Αν τρως χελώνα ή την κρατείς στα χέρια σου θα κοπιάσεις πολύ και τα κέρδη σου θα είναι λίγα.

Χέρια: Αν ονειρευτείτε όμορφα χέρια, σημαίνει πως θα απολαύσετε διακρίσεις και θα ανεβείτε σύντομα στο επάγγελμα σας' όμως τα άσχημα και καλοσχηματισμένα χέρια προλέγουν απογοητεύσεις και φτώχεια. Αν δείτε αίμα πάνω τους, σημαίνει αποξένωση και άδικες επικρίσεις από την οικογένεια σας. Αν δείτε πως είχατε πληγωμένο χέρι, σημαίνει πως κάποιο άλλο πρόσωπο θα επιτύχει αυτό για το οποίο εσείς προσπαθείτε. Αν δείτε κομμένο χέρι, σημαίνει μοναχική ζωή, διότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να καταλάβουν τις απόψεις και τα αισθήματά σας. Αν δείτε πως κάψατε τα χέρια σας, σημαίνει πως θα υπερβείτε τα όρια της λογικής στον αγώνα σας για πλούτη και δόξα και θα χάσετε απ' αυτό. Αν δείτε τα χέρια σας καλυμμένα με τρίχες, σημαίνει πως δεν θα είστε σταθερός ηγετικός παράγοντας στον κύκλο σας. Αν δείτε τα χέρια σας μεγαλωμένα, σημαίνει πως θα προοδεύσετε σύντομα. Αν τα δείτε να μικραίνουν, προβλέπεται το αντίθετο. Αν δείτε τα χέρια σας λερωμένα, σημαίνει πως θα είστε άδικος με τους άλλους. Αν δείτε πως πλένατε τα χέρια σας, σημαίνει πως θα πάρετε μέρος σε κάποια γιορτή. Για τη γυναίκα που θα δει πως θαύμαζε τα χέρια της, σημαίνει πως θα μπορέσει να διατηρήσει την αγάπη αυτού που εκτιμά. Αν θαύμαζε τα χέρια άλλων, σημαίνει πως θα υποστεί τη ζήλεια ενός άντρα. Αν δει πως ένας άντρας της κρατούσε τα χέρια, σημαίνει πως θα ενδώσει σε άνομες απολαύσεις. Αν άφησε να της φιλήσουν τα χέρια, σημαίνει πως θα αρχίσουν τα σχόλια για την τιμή της. Αν δει πως κρατούσε φωτιά χωρίς να καίγονται τα χέρια της, σημαίνει πως θ' ανέβει σε ψηλές καίριες θέσεις. Αν δείτε πως τα χέρια σας ήταν δεμένα, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Αν τα λύσατε, σημαίνει πως οι άλλοι θα υποταχτούν στην θέληση σας. Το να ονειρευτείτε πως τα χέρια σας είναι καλυμμένα με πολλές τρίχες, όπως στα άκρα των ζώων, σημαίνει πως θα φερθείτε ύπουλα σε αθώους ανθρώπους και πως θα δημιουργήστε εχθρούς που θα προσπαθήσουν ν' ανατρέψουν τα σχέδια σας. Αν ονειρευτείτε βρώμικα νύχια χεριών, προμηνύεται ταπείνωση στην οικογένεια εξαιτίας συμπεριφοράς των παιδιών. Καλοπεριποιημένα νύχια, στ' όνειρο, σημαίνουν καλό γούστο, επιμέλεια, υψηλά ιδανικά και συντηρητικότητα.

Χήνα: Αν βλέπεις χήνα προαγωγή θα έχεις, αν είσαι έγκυος θα γεννήσεις παιδί το οποίο θα γίνει διάσημο. Αν ακούς χήνες να φωνάζουν θα πάρεις κάποιο βραβείο. Αν βλέπεις ότι σφάζεις χήνα θα πάρεις σπουδαία νέα από εκεί που δεν το περίμενες. Αν δεις ότι τρως χήνα θα είσαι πολύ δραστήριος και θα αποκτήσεις μεγάλα κέρδη και θα κάνεις μια πολύ καλή ζωή. Αν βλέπεις πολλές χήνες μεταξύ τους και μαλώνουν θα δυσαρεστηθείς από κάποιους φίλους σου.

Χήρα/Χήρος: Αν είσαι ανύπαντρος και δεις στον ύπνο σου ότι έμεινες χήρος θα παντρευτείς πολύ γρήγορα, αν είσαι παντρεμένος πρόσεχε γιατί θα χωρίσεις και θα είναι άδικος χωρισμός. Αν είσαι χήρος και βλέπεις στον ύπνο σου ότι πάλι είσαι χήρος θα σου κάνουν προξενιό το οποίο θα δεχθείς και θα είναι αποτυχία. Αν είσαι παντρεμένη και μείνεις χήρα ο άντρας σου θα έχει μακροζωία και θα περάσεις ωραία ζωή μαζί του .Αν είσαι ανύπαντρη και δεις ότι έμεινες χήρα θα χωρίσεις από ερωτική σχέση. Αν είσαι χήρα ή ζωντοχήρα και δεις ότι είσαι χήρα μάλλον για την υπόλοιπη ζωή σου θα μείνεις μόνη.

Χιόνι: Αν δείτε στ' όνειρο σας χιόνι, σημαίνει γενικά ατυχία. Ακόμη, θα αντιμετωπίσετε κάποια αρρώστια και μια υπόθεση καθόλου ικανοποιητική. Αν δείτε πως βρισκόσαστε σε χιονοθύελλα, προβλέπεται λύπη και αποθάρρυνση, ένεκα αδυναμίας να διασκεδάσετε. Αυτό το όνειρο γενικά ακολουθείται από απογοήτευση. Αν δείτε πως τρώγατε χιόνι, δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αν δείτε βρώμικο χιόνι, σημαίνει πως η τιμή σας θα κηλιδωθεί και πως θα προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε με κάποιο πρόσωπο που περιφρονείτε. Αν δείτε χιόνι να λιώνει, σημαίνει πως οι φόβοι σας θα μετατραπούν σε χαρά. Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παρακολουθούσατε μεγάλες νιφάδες χιονιού να πέφτουν, προβλέπεται καβγάς με την αγαπημένη σας, που θα γίνει σοβαρότερος λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Αν δείτε βουνά σκεπασμένα με χιόνι, προβλέπεται πως οι φιλοδοξίες και οι επιθυμίες σας δεν θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε χιονισμένες εκτάσεις να λάμπουν κάτω από τον ήλιο, μπορείτε να αισιοδοξείτε ότι θα ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες και θ' αποκτήσετε δύναμη. Η κοπέλα που θα δει πως γλιστρούσε πάνω σε χιόνι με έλκηθρο, θα συναντήσει αντιδράσεις λόγω της εκλογής του αγαπημένου της και θα χάσει την υπόληψη της. Αν δείτε πως παίζατε χιονοπόλεμο, θα πρέπει ν' αντισταθείτε σε ορισμένες καταστάσεις που δεν σας περιποιούν τιμή* από την ορθότητα της κρίσης σας θα εξαρτηθεί η επιτυχία σας. Αν δείτε πως σας σκέπαζε το χιόνι ή πως χαθήκατε σε μια χιονισμένη περιοχή, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για κάποια κακοτυχία.

Χιονίστρες: Αν ονειρευτείτε πως υποφέρατε από χιονίστρες, σημαίνει ότι θα οδηγηθείτε σε μια κακή διαπραγμάτευση εξαιτίας της υπερβολικής ανησυχίας φίλου ή συνεταίρου. Αυτό το όνειρο προμηνύει επίσης μια δική σας αρρώστια ή ατύχημα.

Χορός/Χορεύω: Αν βλέπεις ότι χορεύεις μόνος σου ή με άλλους στο σπίτι σου περίμενε περισσότερα κέρδη από ότι υπολόγισες στις επιχειρήσεις σου. Αν χορεύουν τα παιδιά σου ή συγγενείς σου, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και πολλά υλικά κέρδη. Αν είσαι άρρωστος όμως ή στην οικογένεια σου υπάρχει άτομο που ασθενεί και βλέπεις ότι χορεύεις, περίμενε άσχημα νέα για την υγεία σου ή την δική του. Αν βλέπεις να γίνετε χορός οπουδήποτε με μουσικά όργανα, θα χάσεις κάποιον δικό σου άνθρωπο. ΑΝ χορεύεις στο θέατρο και φοράς θεατρική ενδυμασία και είσαι φτωχός θα πλουτίσεις , αν είσαι πλούσιος θα πάθεις ατυχήματα στις εργασίες σου και θα φτωχύνεις.

Χορταρικά: Αν ονειρευτείτε ότι τρώγατε χορταρικά, είναι σημάδι περίεργης τύχης: ενώ νομίζατε ότι είστε τρομερά επιτυχημένος για ένα διάστημα, θα διαπιστώσετε με θλίψη ότι σας έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι για δικό τους όφελος. Μαραμένα ή σάπια χορταρικά είναι προμήνυμα θλίψης. Για μια νέα κοπέλα, το να ονειρευτεί ότι ετοίμαζε χορταρικά για γεύμα, σημαίνει ότι θα χάσει αγαπημένο εραστή, αλλά θ' αποχτήσει αφοσιωμένο σύζυγο.

Χρήμα: Αν ονειρευτείτε πως βρήκατε χρήματα, προβλέπονται μικροενοχλήσεις, αλλά και μεγάλη ευτυχία. Επίσης, θ' ακολουθήσουν αλλαγές. Αν δείτε πως δώσατε χρήματα, σημαίνει ατυχία. Αν δείτε πως δεχόσαστε χρυσό, σημαίνει μεγάλη ευημερία και πολλές απολαύσεις. Αν δείτε πως χάσατε χρήματα, σημαίνει άσχημες ώρες στο σπίτι και στενοχώρια στη δουλειά. Αν δείτε πως μετρήσατε τα χρήματα σας και βρήκατε έλλειμμα, σημαίνει πως θ' ανησυχήσετε λόγω πληρωμών. Αν δείτε πως κλέψατε χρήματα, σημαίνει πως είσαστε σε κίνδυνο και πρέπει να προσέξετε. Αν δείτε πως καταθέτατε χρήματα, σύντομα θα απολαύσετε πλούτο και άνεση. Αν δείτε πως καταπίατε νόμισμα, σημαίνει πως έχετε κλίση στη φιλοχρηματία. Αν δείτε πως περιμένατε ένα ποσό χρημάτων, σημαίνει πως έχετε ταυτόχρονα πλούτη και ευτυχία. Αν δείτε πως βρήκατε ένα πακέτο με χαρτονομίσματα και πως μια νέα γυναίκα το διεκδικεί, σημαίνει ότι θα έχετε απώλεια σε κάποια επιχείρηση εξαιτίας της παρεμβολής μιας φίλης σας. Μετά από αυτό το όνειρο πρέπει να προσέξετε πως ξοδεύετε τα χρήματα σας. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε μπόλικα μετρητά χρήματα, που όμως τα έχετε δανειστεί, σημαίνει ότι θα θεωρείστε σαν αξιόλογος άνθρωπος, αλλά εκείνοι που θα έρχονται σε στενή επαφή μαζί σας θα σας βρίσκουν παραδόπιστο και χωρίς αισθήματα. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ξοδεύει χρήματα που έχει δανειστεί, είναι σημάδι ότι οι απάτες που χρησιμοποιεί θα τις κοστίσουν ακριβά, και ότι εξαιτίας αυτών θα χάσει έναν πολύ καλό φίλο. " Αν δείτε στον ύπνο σας χρηματοκιβώτιο, σημαίνει ευνοϊκή τροπή για το εμπόριο και τον έρωτα που θεωρούσατε μέχρι τώρα απογοητευτικά. Το να δείτε ότι προσπαθούσατε να ξεκλειδώσετε χρηματοκιβώτιο είναι σημάδι ότι θα στενοχωρηθείτε για τα σχεδία σας που δεν παίρνουν γρήγορα μορφή. Αν δείτε ότι βρήκατε χρηματοκιβώτιο άδειο, προμηνύονται φασαρίες σχετικά με την επιστροφή χρημάτων τα οποία σας οφείλουν. Αν το χρηματοκιβώτιο ήταν γεμάτο, ανοίγονται ευνοϊκές προοπτικές για σας. Αν δείτε χρηματοκιβώτιο για τιμαλφή, σημαίνει ότι η περιουσία σας θα εκπλήξει πολλούς, γιατί δεν δίνετε την εντύπωση πλουσίου. Αν οι πόρτες του χρηματοκιβωτίου ήταν ανοιχτές, σημαίνει απώλεια και δόλο από ανθρώπους της εμπιστοσύνης σας.

Χριστός: Αν δεις τον Χριστό να έρχεται προς εσένα με γλυκό ύφος θα έχεις χαρά, ευτυχία, επιμονή και θάρρος σε ότι θελήσεις να κάνεις. Αν είσαι γυναίκα θα έχεις παρηγοριά στις στεναχώριες σου, αν είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς καλό και άξιο άντρα και θα έχεις πολύ καλό μέλλον, αν είσαι άρρωστος σύντομα θα θεραπευτείς. Αν όμως δεις τον Χριστό θυμωμένο και εξαγριωμένο, σημαίνει ότι έχεις κακή διαγωγή και περίμενε συμφορές και δυστυχήματα. Αν σε ευλογεί θα έχεις γαλήνη και ευτυχία στο σπίτι σου, αν ακούς μόνο την φωνή του έκανες πολλά κακά και προσπάθησε να εξιλεωθείς. Αν ονειρευτείς ότι βλέπεις την εικόνα Του θα πάρεις καλές ειδήσεις και οι υποθέσεις σου θα πάνε καλά, αν είσαι ανύπαντρος/η με πολύ καλό σύντροφο θα παντρευτείς. 
Αν βλέπεις ότι προσεύχεσαι σε Αυτόν κάποιος άρρωστος συγγενή σου θα γίνει καλά. Αν δεις ότι τον βλαστημάς πρόσεχε γιατί θα δυστυχήσεις.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Αν δείτε στον ύπνο σας χριστουγεννιάτικο δέντρο, σημαίνει χαρούμενες μέρες και ευοίωνες προοπτικές. Αν δείτε χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεστολισμένο, είναι προμήνυμα κάποιου οδυνηρού περιστατικού που θα ακολουθήσει τις καλές μέρες.

Χρυσός: Αν ονειρευτείτε πως κρατούσατε χρυσό, θα είστε ασυνήθιστα τυχερός στις επιχειρήσεις σας. Για τη γυναίκα που θα δει πως παίρνει χρυσά δώρα, σημαίνει πως θα παντρευτεί έναν πλούσιο αλλά φιλοχρήματο άντρα. Αν δείτε πως βρήκατε χρυσό, σημαίνει πως οι μεγάλες σας ικανότητες θα σας κάνουν να φτάσετε πολύ ψηλά. Αν δείτε πως χάσατε χρυσό, θα χάσετε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής σας από αμέλεια. Αν δείτε πως βρήκατα φλέβα χρυσού, σημαίνει πως θα αναταθεί κάποια δύσκολη αλλά τιμητική αποστολή. Αν δείτε πως δουλεύατε ευχαρίστως σε ορυχείο χρυσού, σημαίνει πως θα καταπατήσετε δικαιώματα άλλων και πως θα πρέπει να προσέξετε οικογενειακά σκάνδαλα.

Χρυσόψαρα: Το να ονειρευτείτε χρυσόψαρα, είναι προμήνυμα πολλών επιτυχιών και ευχάριστων περιπετειών. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει δεσμό με πλούσιο και ευχάριστο άντρα. Αν όμως τα ψάρια ήταν άρρωστα ή ψόφια, τότε την περιμένουν μεγάλες απογοητεύσεις.

Χτένισμα: Αν ονειρευτείτε πως χτενίζατε τα μαλλιά κάποιου, σημαίνει ότι ένας φίλος ή συγγενής θ' αρρωστήσει ή θα πεθάνει. Ακόμη, είναι σημάδι παρακμής φιλίας ή απώλειας ιδιοκτησίας.

Χτύπημα: Χτύπημα, στ' όνειρο σας, σημαίνει ότι θα πάθετε κάποια ζημιά. Αν δείτε πως δεχτήκατε χτύπημα, θα σας απειλήσει διανοητική διαταραχή· Αν δείτε πως χτυπήσατε υπερασπιζόμενος τον εαυτό σας, θα ακολουθήσει άνοδος στις επιχειρήσεις σας.

Χύτρα: Το να δείτε χύτρες στον ύπνο σας σημαίνει ότι σας περιμένει σκληρή δουλειά και πολλά καθήκοντα. Αν δείτε χύτρα όπου να βράζει νερό, οι δυσκολίες σας γρήγορα θα δώσουν τόπο σε μια καλή αλλαγή. Σπασμένη χύτρα, σημαίνει αποτυχία ύστερα από μεγάλη προσπάθεια για την κατάκτηση της επιτυχίας. Για μια νέα γυναίκα, το να δει στον ύπνο της μουντζουρωμένη χύτρα, δεν είναι καλός οιωνός για τον έρωτα και το γάμο. Αλλά χύτρα καθαρή ή χρωματιστή, σημαίνει ελευθερία και νόστιμο και αξιόλογο σύζυγο.

Χώρα: Αν ονειρευτείτε πως βρίσκεστε σε μιαν όμορφη και εύφορη χώρα, όπου αφθονούν τα πλούσια χωράφια με δημητριακά και τρέχουν ποτάμια με ξάστερο νερό, σημαίνει ότι πλησιάζετε σε μια πραγματική ακμή ευημερίας, θα συσσωρεύσετε πλούτο και θα μπορέσετε να ζήσετε καλά σε οποιαδήποτε χώρα. Αν ονειρευτείτε μια χώρα ξερή και γυμνή, θα ιδείτε και θ' ακούσετε για ταραγμένους καιρούς. Προμηνύονται πείνα και αρρώστιες.

Χωράφι: Σπαρμένο χωράφι, στ' όνειρο, προμηνά πάντοτε καλό. Αν δείτε ότι το χωράφι έχει λόφους και είναι βραχώδεις, σημαίνει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεχτικός, γιατί θα χρειαστεί να φροντίσετε και να συντηρήσετε άλλους που χρειάζονται τη βοήθεια σας. Αν το χωράφι έχει ήδη καρπούς, προμηνύει ευχάριστες απασχολήσεις και σταθερή μελλοντική πρόοδο. Χωράφι με χαλασμένα σιτηρά, ξερά και ξερή γη, προοιωνίζεται αγώνες χωρίς καλό αποτέλεσμα. Πράσινο χωράφι με καλαμπόκια μεστά, η άλλα σιτηρά, είναι προμήνυμα ευημερίας και ευτυχίας για όλους και προς όλες τις κατευθύνσεις. Φρεσκοοργωμένο χωράφι προμηνά γρήγορη άνοδο, πλούτο, επιτυχία και τιμητικές διακρίσεις. Χωράφια, στ' όνειρο, που είναι έτοιμα για σπορά, σημαίνουν ότι θα ανταμειφθείτε σύντομα για τους κόπους και τους αγώνες σας για σταδιοδρομία. Το να ονειρευτείτε ότι ατενίζατε χωράφια από μακριά, είναι σημάδι πως θα σας ανοιχτούν μεγάλοι δρόμοι για την απόχτηση ευημερίας και ευτυχίας.

Χωριό: Αν ονειρευτείτε ότι βρεθήκατε σε χωριό, σημαίνει καλή υγεία, ασφάλεια και σιγουριά. Το να δείτε στον ύπνο σας ότι επισκεφτήκατε το χωριό όπου είχατε περάσει τα παιδικά σας χρόνια, είναι προμήνυμα ευχάριστων εκπλήξεων και καλών ειδήσεων από φίλους που βρίσκονται μακριά. Αν δείτε ότι το χωριό ήταν ερειπωμένο ή αν το όνειρο ήταν χωρίς σαφήνεια, είναι σημάδι ότι επίκειται θλίψη.

Χωρισμός: Αν δεις ότι χωρίζεις την γυναίκα σου ή τον άντρα σου, θα έχεις σοβαρά προβλήματα στην δουλειά σου. Αν δεις ότι σε χωρίζει το ταίρι σου πρόσεξε γιατί μπορεί να σε απατά. Αν βλέπεις άλλο αντρόγυνο να χωρίζει θα ακούσεις δυσάρεστα νέα για αυτό το ζευγάρι.

Ψάθα: Ψάθες πατώματος, στ' όνειρο, προμηνούν ευχάριστες προοπτικές και χαρούμενα νέα από ξενιτεμένους. Αν δείτε ότι οι ψάθες ήταν παλιές και κουρελιασμένες, θα έχετε ν' αντιμετωπίσετε καταστάσεις πάρα πολύ ενοχλητικές.

Ψαλίδι: Αν βλέπεις ψαλίδι κάποιοι που νόμιζες φίλοι σου θα σε λασπολογήσουν, αν βλέπεις ότι κόβεις με ψαλίδι, κάτι θα χάσεις. Αν είσαι ανύπαντρη και κόβεις με αυτό θα μαλώσεις με τον φίλο σου, αν είσαι παντρεμένη και βλέπεις το ίδιο θα ακούσεις άσχημα λόγια για τον άντρα σου. Αν δεις το ψαλίδι να είναι σκουριασμένο ή χαλασμένο θα έχεις πολλά βάσανα, αν κρατάς όμως ολοκαίνουριο ψαλίδι σε περιμένει μεγάλη χαρά και απροσδόκητα κέρδη.

Ψάλτης: Αν δεις στον ύπνο σου ότι ψάλλεις πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί πολλοί θα σε μισήσουν. Αν ψάλλει κάποιος άλλος κάτι κακό θα σου κάνει και θα πονέσεις. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη και δεις ότι παντρεύεσαι ψάλτη ή ότι ερωτοτροπείς μαζί του μεγάλη δυστυχία θα σε βρει.

Ψαραγορά: Αν ονειρευτείτε πως επισκέπτεσθε ψαραγορά, μπορείτε να περιμένετε ευχαρίστηση και διασκέδαση. Αν δείτε στον ύπνο σας χαλασμένα ψάρια, σημαίνει πως κάποιο σύννεφο θα σκιάσει την ευτυχία σας. . Το δίχτυ του ψαρέματος προλέγει πολλές μικροχαρές, εκτός αν δείτε πως ήταν σκισμένο, οπότε σας περιμένουν απογοητεύσεις.

Ψαράς: Το να δείτε ψαρά στον ύπνο σας προμηνά, ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στην πιο μεγάλη ευημερία που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Αν ονειρευτείτε αγκίστρι ψαρέματος, είναι σημάδι πως θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να δημιουργήσετε περιουσία και μεγάλο όνομα, και θα το επιτύχετε αν πράγματι μπορέσετε να επωφεληθείτε και να τις αξιοποιήσετε.

Ψάρια: Αν δεις ότι ψαρεύεις ή αγοράζεις ή τρως μεγάλα ψάρια σε περιμένει μεγάλη προκοπή στις δουλειές σου, αν όμως τα ψάρια είναι μικρά με πολλή στεναχώρια θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Αν τα ψάρια που ψαρεύεις είναι πολύχρωμα πρόσεξε γιατί κάποιοι θέλουν να σε εξαπατήσουν, αν όμως είσαι ασθενής και βλέπεις ότι ψαρεύεις χρωματιστά ψάρια τότε σημαίνει υγεία. Αν τα ψάρια είναι νεκρά και επιπλέουν στην θάλασσα πρόσεχε γιατί ματαιοπονείς. Αν τα ψάρια σπαρταρούν αυτό που έχεις βάλει στο νου σου θα το καταφέρεις οπωσδήποτε αλλά με μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία και κόπους. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη και βλέπεις ότι ψαρεύεις μεγάλο ψάρι θα παντρευτείς άντρα με πολλά αξιώματα και πολλά λεφτά. ΑΝ βλέπεις τα ψάρια να βγαίνουν στην στεριά είναι άσχημα νέα. Ψάρια ψημένα είναι ζημιές και απώλειες.

Ψέματα: Αν δεις στον ύπνο σου ότι λες ψέματα πρόσεχε γιατί θα ψευδομαρτυρήσεις για αθώο άτομο. Αν δεις ότι λένε ψέματα γνωστοί σου, θα πάθουν μεγάλες συμφορές, αν κάποιος άλλος λέει σε σένα ψέματα θα δανειστεί από σένα χρήματα και δεν θα στα επιστρέψει. Αν είναι γυναίκα που σου λέει ψέματα, το αίσθημα της για σένα θα είναι ψεύτικο. Αν εσύ λες ψέματα σε γυναίκα δεν έχεις καλούς σκοπούς για την σχέση σας, θα προσπαθήσεις να την βλάψεις αλλά στο τέλος θα γίνει το αντίθετο.

Ψείρες: Αν δείτε ψείρες στον ύπνο σας, να περιμένετε στενοχώρια. Αν ονειρευτείτε ψείρες πάνω σε ζώα, είναι σημάδι απώλειας και πείνας. Το να δείτε πως είχατε ψείρες επάνω σας, σημαίνει ότι η συμπεριφορά σας θα σας κάνει αντιπαθητικό στον κύκλο σας. Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι πιάνατε ψείρες, προλέγεται αρρώστια και νοσηρότητα. Όνειρο με ψείρες γενικά προμηνά επισφαλή υγεία. Ακόμη σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας δημιουργήσουν ενοχλητικές καταστάσεις, προβαίνοντας σε ύπουλες ενέργειες και υπονομεύοντας τις επιχειρηματικές σας προσπάθειες.
Ψευδάργυρος: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δουλεύετε με ψευδάργυρο, σημαίνει σημαντική πρόοδο. Οι επιχειρήσεις σας θα πάρουν μεγάλη και ζωηρή άνοδο σε πολλές κατευθύνσεις. Το να ονειρευτείτε ψευδάργυρο είναι υπόσχεση για μια μεγάλη επιτυχία που βρίσκεται πολύ κοντά σας.

Ψευδός: Αν ονειρευτείτε πως είπατε ψέματα για να γλιτώσετε κάποια τιμωρία, σημαίνει πως θα φερθείτε άτιμα σε κάποιο αθώο πρόσωπο. Αν δείτε πως είπατε ψέματα για να προστατέψετε κάποιο φίλο από βαριά τιμωρία, σημαίνει πως θα δεχτείτε άδικες επικρίσεις, αλλά θα τις ξεπεράσετε και θα απολαύσετε τα προνόμια ενός ξεχωριστού ανθρώπου. Αν ονειρευτείτε πως άλλοι είπαν ψέματα, σημαίνει πως υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας απογοητεύσουν. Αν νομίσατε, «τ' όνειρο σας, ότι κάποιοι σας είπαν ψευτιές, σημαίνει ότι θα χάσετε την πίστη σας για ένα έργο που είχατε σκοπό να κάνετε. Αν δείτε ότι κάποιος σας αποκάλεσε ψεύτη, σημαίνει ότι θα ενοχληθείτε από δόλια πρόσωπα. Για μια γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της είναι ψεύτης σημαίνει πως η άπρεπη συμπεριφορά του θα της κοστίσει την απώλεια φίλου. Αν ονειρευτείτε πως είπατε ψέματα για να γλιτώσετε κάποια τιμωρία, σημαίνει πως θα φερθείτε άτιμα σε κάποιο αθώο πρόσωπο. Αν δείτε πως είπατε ψέματα για να προστατέψετε κάποιο φίλο από βαριά τιμωρία, σημαίνει πως θα δεχτείτε άδικες επικρίσεις, αλλά θα τις ξεπεράσετε και θα απολαύσετε τα προνόμια ενός ξεχωριστού ανθρώπου. Αν ονειρευτείτε πως άλλοι είπαν ψέματα, σημαίνει πως υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας απογοητεύσουν. Αν νομίσατε, «τ' όνειρο σας, ότι κάποιοι σας είπαν ψευτιές, σημαίνει ότι θα χάσετε την πίστη σας για ένα έργο που είχατε σκοπό να κάνετε. Αν δείτε ότι κάποιος σας αποκάλεσε ψεύτη, σημαίνει ότι θα ενοχληθείτε από δόλια πρόσωπα. Για μια γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της είναι ψεύτης σημαίνει πως η άπρεπη συμπεριφορά του θα της κοστίσει την απώλεια φίλου.

Ψήσιμο ψωμιού: Το όνειρο αυτό είναι δυσμενές για μια γυναίκα. Προμηνά κακή υγεία και πολλά παιδιά* φτώχεια και απουσία υποστηρικτών.

Ψήφος: Το να δείτε στον ύπνο σας ότι ψηφίζατε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα ότι θα μπλεχτείτε σε ταραχές που θα έχουν αντίχτυπο σε ολόκληρη την κοινότητα σας. Αν ονειρευτείτε ότι ψηφίζατε με δόλο, είναι σημάδι ότι η ατιμία θα καταπνίξει και τις πιο έντιμες πλευρές του χαρακτήρα σας.

Ψίθυρος: Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε ψίθυρο, σημαίνει ότι θα ενοχληθεί- τε από το κουτσομπολιό ανθρώπων που είναι πολύ κοντά σας. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας ψιθύριζε συμβουλές ή προειδοποίηση, είναι σημάδι ότι πράγματι σας χρειάζεται συμπαράσταση και συμβουλή.

Ψυγείο: Αν δείτε στ' όνειρο σας ψυγείο, σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια. Αν δείτε πως βάζατε πάγο σε ψυγείο, σημαίνει πως θα πέσετε σε δυσμένεια.

Ψύλλος: Αν ονειρευτείτε ψύλλους, σημαίνει πως θα οργιστείτε με τις σατανικές κομπίνες αυτών που βρίσκονται γύρω σας. Για τους ερωτευμένους, το να δουν ψύλλους στους συντρόφους σας σημαίνει αστάθεια χαρακτήρων.

Ψυχαγωγία: Αν δείτε διασκέδαση με μουσική και χορό, οι σχέσεις σας με κάποιους που λείπουν θα πάνε καλά και θ' αποκτήσετε πλούτη και ευτυχία. Για τους νέους, αυτό το όνειρο σημαίνει πολυποίκιλες ευχαριστήσεις και μεγάλη υπόληψη από μέρους των φίλων.

Ψυχή: Αν δεις ότι η ψυχή σου βγαίνει και πηγαίνει στους ουρανούς, σε μεγάλη υπόληψη σε έχει ο κόσμος και θα αποκτήσεις πολλούς φίλους και πολλές δόξες. Αν η ψυχή σου πάει στο σκοτάδι πρόσεξε την συμπεριφορά σου πρόσεξε γιατί ο εγωισμός σου θα σε καταστρέψει.

Ψωμί: Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι τρώει ψωμί, σημαίνει ότι θα πικραθεί από πεισματάρικα παιδιά, για τα οποία θα ξοδέψει πολλές μέρες ανώφελου μόχθου και στενοχώριας. . Αν δείτε ότι τρώγατε ψωμί μαζί με άλλους, είναι ένδειξη ότι θα αποχτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να τα βγάλετε πέρα στη ζωή. Αν δείτε ένα κομμάτι ακάθαρτο ψωμί, σας περιμένει στέρηση και αθλιότητα. Αν το ψωμί ήταν καλό και το πιάνατε, το όνειρο είναι καλό.

Ω
Ώρα/ρολόι: Αν δεις ότι σκέφτεσαι την ώρα ή λογαριάζεις τις ώρες γιατί δεν περνούν ή τι ώρα είναι θα περάσεις στεναχώριες οι οποίες θα είναι προσωρινές. Αν βλέπεις ρολόι το οποίο εργάζεται σωστά οι δουλειές που υπολογίζεις να κάνεις θα έχουνε πολύ επιτυχία, αν δεις ότι είναι σταματημένο θα συμβεί το αντίθετο. Αν φοράς ρολόι με αλυσίδα και είναι ακριβό θα σου δοθεί μια ευκαιρία για δουλειά που θα κερδίσεις πολλά χρήματα. Αν όμως είναι μικρό και φθηνό τότε θα συμβεί το αντίθετο. Αν δεις ότι προσπαθείς να φτιάξεις ρολόι χαλασμένο η δουλειά σου για την οποία κοπιάζεις πολύ θα σου δώσει απογοητεύσεις. Αν δεις ότι αγοράζεις ρολόι θα χάσεις κάτι προσωπικό σου και θα λυπηθείς, αν πουλάς ρολόγια θα έχεις μια ευχάριστη είδηση από αγαπητό σου πρόσωπο. Αν χαρίζεις ρολόι σε ξένο άτομο θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, αν το χαρίζεις σε γνωστό σου κάποιο άτομο θα σου κάνει πολύ μεγάλο καλό. Αν καταστρέφεις ρολόγια ή τα πετάς θα πάρεις πολύ μεγάλη στεναχώρια. Αν κοιτάς το ρολόι σου και ενώ δουλεύει σταματήσει ξαφνικά, πρόσεξε γιατί χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις για την καρδιά σου.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID