Πέμπτη

Rich Kids of Greece: Εμείς πεινάμε και αυτοί....... (Video)
Εντύπωση κάνει ο λογαριασμός στο Instagram των Rich Kids of Greece (Πλούσιων Παιδιών της Ελλάδας) όπου η χλιδή και επίδειξη του πλούτου ξεπερνά κατά πολύ άλλους ανάλογους λογαριασμούς "Rich Kids", ανά τον πλανήτη.

Φωτογραφίες από πανάκριβα super cars, πισίνες χλιδάτων ξενοδοχείων, σαμπάνιες και πιάτα με εκλεκτά εδέσματα από... απλησίαστα εστιατόρια.

Ο λογαριασμός είναι αφιερωμένος στην καλοπέραση των νέων της χώρας μας που έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν... ντόλτσε βίτα, συνήθως με τα λεφτά του μπαμπά.

Μπορεί η μόδα των Rich Kids να ξεκίνησε από τη Ρωσία, ωστόσο στο Instagram το τελευταίο διάστημα έχουν «ξεφυτρώσει» λογαριασμοί αφιερωμένοι στα πλουσιόπαιδα διαφόρων χωρών, όπως π.χ. της Τουρκίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Σε όλους αυτούς τους λογαριασμούς την τιμητική τους έχουν τα εντυπωσιακά αμάξια και τα ακριβά ρολόγια για τα αγόρια και τα σέξι ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τα κορίτσια.

Στο «κλίμα» των υπόλοιπων λογαριασμών, το Instagram των πλουσιόπαιδων της Ελλάδας δίνει έμφαση στη βραδινή διασκέδαση, η οποία συνοδεύεται πάντα από πανάκριβες σαμπάνιες. Ίσως η μόνη διαφοροποίηση είναι η πληθώρα φωτογραφιών από υπέροχες παραλίες της χώρας μας, οι οποίες ωστόσο αποδεικνύουν ότι τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή είναι... τσάμπα.

Δείτε βίντεο: Τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας «μοστράρουν» τη χλιδή τους στο Instagramprotothema.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: