BREAKING NEWS
latest

Τα όνειρα και η ερμηνεία τους



Χρήσιμες συμβουλές για την ερμηνεία των ονείρων σου..

• Κράτησε ένα ημερολόγιο στο οποίο θα γράφεις με λεπτομέρεια τα όνειρα που βλέπεις κάθε μέρα. Τοποθέτησέ το κοντά στο κρεβάτι σου, ώστε ακόμα και αν ξυπνήσεις μέσα στη νύχτα από κάποιο πολύ ζωντανό όνειρο... να μπορείς αμέσως να το καταγράψεις για να μην το ξεχάσεις το πρωί που θα ξυπνήσεις.

• Δώσε σημασία ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Τα σύμβολα που βλέπουμε στον ύπνο μας έχουν πάντα μία ερμηνεία (πχ ποτήρι, νερό, τασάκι, βιβλιοθήκη κτλ).

• Μία φορά την εβδομάδα διάβασε το ημερολόγιο των ονείρων σου, υπογράμμισε όλα όσα είδες παραπάνω από μία φορά. Μπορεί τα όνειρα που βλέπουμε να είναι διαφορετικά, αλλά να υπάρχουν κάποια κοινά σύμβολα σε κάθε όνειρο μας (πχ λουλούδια, φαγητό, τσιγάρα).

• Όταν ένα όνειρο το έχουμε δει παραπάνω απο μία φορά μέσα στην ημέρα, σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσουμε το μήνυμα που θέλει να μας περάσει.

• Μετά απο ένα «έντονο» όνειρο, συγκεντρώσου και προσπάθησε αρχικά να ξεκαθαρίσεις ποια είναι ακριβώς τα συναισθήματα που σου άφησε. Στη συνέχεια προσπάθησε να θυμηθείς κάθε μικρή λεπτομέρεια.

• Κλείσε τα μάτια, χαλάρωσε και προσπάθησε να καταλάβεις ποιο είναι το μήνυμα που σου δίνεται απο το όνειρο. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή, σίγουρα το ένστικτό σου μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποιο είναι το βαθύτερο νόημα του ονείρου.

Ερμηνεία των δημοφιλέστερων Ονείρων

Αν ονειρεύτηκες ότι έχασες το κινητό σου, ότι χάλασε το αυτοκίνητο σου, ή ότι έψαχνες να βρεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά δεν το έβρισκες...

Το όνειρο αυτό σε προειδοποιεί ότι υπάρχουν κάποιοι τομείς στη ζωή σου, που έχεις παραμελήσει το τελευταίο καιρό, λόγω φόρτου στη καθημερινότητά σου. Θα κληθείς να εστιάσεις την προσοχή σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα ανέβαλες ή δεν ήθελες να αντιμετωπίσεις. 

Συγκεκριμένα αν ονειρεύτηκες ότι έχασες το κινητό σου, σημαίνει ότι θα υπάρξουν επικοινωνιακά προβλήματα με τα άτομα του περιβάλλοντός σου (καθυστερήσεις, λογομαχίες, καβγάδες κτλ). Το όνειρο σε συμβουλεύει να διαχειριστείς με ισορροπία και ωριμότητα όλες τις καθημερινές, προσωπικές σου επαφές. 

Αν ονειρευτείς ότι αναζητάς ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και δεν το βρίσκεις, σημαίνει ότι τον τελευταίο καιρό το έχεις παραμελήσει αρκετά και πρέπει να δείξεις περισσότερο την αγάπη σου και το ενδιαφέρον σου. Αν στον ύπνο σου χάλασε το αυτοκίνητό σου, σημαίνει ότι θα υπάρξουν λάθη βιασύνης απο την πλευρά σου.

Αν στο όνειρό σου είδες λεφτά, ότι κέρδισες, βρήκες, έχασες ή σου έκλεψαν χρήματα...

Το χρήμα συμβολίζει τις αξίες στη ζωή και ιδιαίτερα όλες τις σημαντικές προτεραιότητες που θέτουμε. Αν ονειρευτείς λοιπόν ότι κέρδισες ένα χρηματικό ποσό, ή γενικότερα αυξήθηκαν οι αποδοχές σου, σημαίνει ότι έρχεται μία περίοδος που οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου θα είναι απόλυτα ξεκάθαρες. 

Θα έχεις όλο το δυναμισμό να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, θα κατακτήσεις με επιτυχία όλους σου τους στόχους και όλοι σου οι κόποι θα αναγνωριστούν. Αν ονειρευτείς ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι έχασες χρήματα, σημαίνει ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα χάσεις την πίστη σου για τη ζωή. 

Θα απογοητευτείς, θα πικραθείς και θα αναγκαστείς να αλλάξεις τρόπους, συνήθειες, πιστεύω. Επιπλέον θα διαπιστώσεις ότι ζητήματα που ήταν πολύ σημαντικά για σένα στο παρελθόν, τώρα πλέον δεν θα έχουν καμία σημασία, γιατί θα θέσεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι απέτυχες μία δοκιμασία (πχ συνέντευξη για δουλειά, πτυχιακές εξετάσεις κτλ)...

Οι αντοχές σου θα δοκιμαστούν, γιατί θα εμφανιστούν νέα εμπόδια και προκλήσεις στο δρόμο σου που θα σε αποδιοργανώσουν. Είναι πολύ πιθανό να μετανιώσεις για πράξεις ή και αποφάσεις που έχεις πάρει και να ξεκινήσεις απο την αρχή τον αγώνα σου για την επιτυχία.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι εσύ ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο έπαθε κάτι κακό...

Θα υπάρξει μία περίοδος αλλαγών για σένα και μία σχέση σου θα περάσει κρίση. Ένα νέο άτομο θα μπει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου και θα σε αποδιοργανώσει. Τα συναισθήματά σου θα αλλάξουν και είναι πολύ πιθανό να βάλεις ένα οριστικό τέλος σε έναν δεσμό που σε έχει πλέον κουράσει και θα ξεκινήσεις έναν νέο.

Αν στο όνειρό σου δεις ότι σε κυνηγούν...

Θα υπάρξουν πολλές ευθύνες που θα σε αγχώσουν και θα σε κουράσουν. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν πολλές εκκρεμότητες, που τώρα θα πρέπει να διαχειριστείς και να ολοκληρώσεις με επιτυχία. Η περίοδος που θα έρθει θα είναι αρκετά απαιτητική και θα πρέπει να ασχολείσαι με αρκετά πράγματα μαζί. Χαλάρωσε, ξεκουράσου και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με συνέπεια όλα τα ζητήματα που θα χρειαστεί τώρα να τακτοποιηθούν.

Δόντια: Αν ονειρευτείς ότι έχεις πολύ λαμπερό χαμόγελο και κατάλευκα, καθαρά δόντια, ή ότι τα δόντια σου είναι χαλασμένα ή σου έπεσαν...

Τα δόντια αντιπροσωπεύουν το χρόνο, τη σταθερότητα και την ωριμότητα. Επομένως αν τα δόντια σου στον ύπνο σου είναι λαμπερά και υγιή, το όνειρο φανερώνει ότι οι σχέσεις σου θα σταθεροποιηθούν και θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. 

Αν δεις ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι τα δόντια σου έχουν χαλάσει ή πέσει, σημαίνει ότι θα διαταραχθεί η σταθερότητα κάποιων σχέσεων στη ζωή σου, ή ότι μία νέα σχέση που έχεις ξεκινήσεις δεν θα έχει διάρκεια, αλλά εσύ μέσα απο τις δοκιμασίες που θα περάσεις, θα ωριμάσεις ακόμα περισσότερο.

Αν στο όνειρό σου δεις ότι είσαι γυμνός ή δεις κάποιον άλλον γυμνό...

Αν σε κάποια όνειρά σου είσαι γυμνή ή εμφανίζεται κάποιος άλλος γυμνός, σημαίνει ότι θα γίνει κάποια αποκάλυψη μυστικών, σκέψεων ή συναισθημάτων. Αν εσύ είσαι γυμνή στο όνειρο, σημαίνει ότι κάποιες κρυφές επιθυμίες ή πράξεις σου θα αποκαλυφθούν. 

Πρόσεξε γιατί είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό σου, μπορεί τώρα να βγει στην επιφάνεια. Αν κάποιος άλλος εμφανιστεί γυμνός στον ύπνο σου, τότε θα σου αποκαλύψει κάποια πράγματα, που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζεις.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις από ύψωμα, ότι πετάς ή ότι προσπαθείς να σωθείς απο ναυάγιο...

Διανύεις μία δύσκολη συναισθηματικά περίοδο, έχεις αρκετό άγχος και υπάρχει σύγχυση σκέψεων μέσα σου. 

Θα κάνεις αλλαγή κατεύθυνσης, πιθανότατα θα αλλάξεις καριέρα, θα μετακομίσεις, θα αλλάξεις φίλους ή σχέση. Δεν έχεις κατασταλάξει ακόμα μέσα σου ποια είναι τα θέλω σου, γι αυτό και το όνειρο αυτό θα σε βοηθήσει να μπεις στην διαδικασία της αναζήτησης και να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάει η καρδούλα σου.

Αν στο όνειρό σου έχασες το λεωφορείο, το πλοίο ή το αεροπλάνο...

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμβολίζουν την κινητικότητα και την αντίδραση. Αντιπροσωπεύουν τις πεποιθήσεις, τις επιθυμίες αλλά και τις ικανότητες που έχουμε για να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. 

Όταν έχασες κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, σημαίνει ότι θα διανύσεις μία περίοδο που θα χάσεις τα κίνητρά σου, θα έχεις έλλειψη δημιουργικότητας και δεν θα έχεις το κέφι να λειτουργείς παραγωγικά.

Είσαι καλοφαγάς και ακόμα και στον ύπνο σου είδες φαγητό;..

Κάθε φαγητό έχει την δική του ξεχωριστή ερμηνεία και μπορείς να ανατρέξεις στον αλφαβητικό ονειροκρίτη για να διαβάσεις την πλήρη ανάλυση κάθε φαγητού. Ωστόσο αν ονειρεύτηκες γενικά ότι τρως φαγητό, φανερώνει ότι έχεις πολλές κρυφές επιθυμίες που προσπαθείς να μην φανερωθούν, όμως θα γίνει η αποκάλυψή τους και εσύ πλέον θα τις αποδεχτείς.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID