BREAKING NEWS
latest

Κινέζικο Ωροσκόπιο: Προβλέψεις Μαρτίου 2021Αρουραίος

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Ο Αρουραίος έχει προσβληθεί από το Άστρο της Ασθένειας φέτος, και το μηνιαίο αστέρι μεγεθύνει το πρόβλημα και το κάνει χειρότερο. Μην αφήσετε τις άμυνές σας αυτό το μήνα, ανεξάρτητα από το πόσο δυνατοί ή υγιείς αισθάνεστε. Ο κίνδυνος του COVID εξακολουθεί να υπάρχει, οπότε μην γίνετε απρόσεκτοι. Στη δουλειά, ο ρυθμός ανεβαίνει και για μερικούς αρουραίους, αυτό θα μπορούσε να βάλει ένα τεράστιο βαθούλωμα στα επίπεδα ενέργειάς σας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας πάρα πολύ σκληρά και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αλλά υπάρχουν εξαιρετικές προοπτικές όσον αφορά την καριέρα και τις επιχειρήσεις. 


Βόδι

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Το Βόδι πρέπει να είναι πιο προσεκτικό με την άφιξη του Άστρου της Απώλειας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για περιττές πολυτέλειες, καθώς θα μπορούσαν να προκύψουν απροσδόκητα έξοδα. Παραμείνετε αντίθετοι στον κίνδυνο του επενδυτικού ρίσκου και προστατεύστε τις οικονομίες σας Στη δουλειά, χρειάζεστε την υποστήριξη των συναδέλφων σας, αλλά βαδίστε προσεκτικά, καθώς υπάρχει πιθανότητα προδοσίας. Η τύχη δεν ευνοεί τη σχέση σας και πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο. Καλύτερα να επικεντρωθείτε σε άλλα πράγματα προς το παρόν.


Τίγρη

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Η τύχη του Τίγρη κάνει μια βουτιά με το Αστέρι της Προδοσίας να κάνει μια επίσκεψη. Η κατάσταση στο γραφείο εντείνεται από κουτσομπολιά και συκοφαντίες, γεγονός που μπορεί να κάνει την εργασιακή ζωή κάπως δυσάρεστη.  Να είστε πιο προσεκτικοί έξω γιατί υπάρχει κίνδυνος ληστείας και αρπαγής από κλέφτες. Οι σχέσεις στη ζωή σας μπορεί να φέρουν κάποια δυστυχία - προσπαθήστε να αποφύγετε τη σύγκρουση όταν μπορείτε. Οι διαφωνίες για το τίποτα μπορεί να παρατραβήξουν. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι η σχέση σας παραμένει ισχυρή. Αυτόν το μήνα πρέπει γενικά να προσέχετε.


Κουνέλι

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Τα κουνέλια έχουν πολλή εργασία, και πολλά να κάνουν αλλά ποτέ αρκετό χρόνο. Φυλάξτε τον εαυτό σας καθώς οι δονήσεις της ασθένειας είναι ισχυρές. Συνεχίστε να είστε σε επαγρύπνηση σχετικά με τους κινδύνους COVID, αλλά και να παρακολουθείτε ότι δεν το παρακάνετε στο μέτωπο της εργασίας. Κρατήστε λίγο χρόνο για χόμπι και προσωπικές επιδιώξεις για να διατηρήσετε μια υγιή ισορροπία στη ζωή σας. Φάτε καλά και προσπαθήστε να μπείτε σε κάποιο είδος άσκησης.  Και ενώ τα θέματα υγείας πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα, υπάρχουν καλά νέα στο μέτωπο της σχέσης. Ο ρομαντισμός είναι δυνατός, και οι εργένηδες που ψάχνουν για σύντροφο θα μπορούσαν να συναντήσουν κάποιον που να κεντρίζει το ενδιαφέρον τους. Έχετε την τύχη στο πλευρό σας όταν πρόκειται για αγάπη, με το βέλος του Έρωτα στραμμένο σταθερά προς την κατεύθυνσή σας.


Δράκος

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Οι εριστικές ενέργειες πλήττουν τον Δράκο, κάνοντάς σας γρήγορους στο να κρίνετε και να επικρίνετε τους άλλους. Αυτό μπορεί να σας δώσει υπερβολική αίσθηση αυτοπεποίθησης και αλαζονείας. Εργαστείτε για να περιορίσετε αυτές τις τάσεις, γιατί αλλιώς θα μπορούσατε να χάσετε φίλους, ή χειρότερα, ευεργέτες. Εάν αισθάνεστε οτι χάνετε την ψυχραιμία σας, πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν απαντήσετε. Προσοχή πρέπει να διασφαλίσετε ότι δεν θα μαλώσετε με τους λάθος ανθρώπους. Οι λάθος κινήσεις θα μπορούσαν να τελειώσουν άσχημα, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και στο δικαστήριο! Υπάρχουν επίσης ορισμένα προβλήματα ταμειακών ροών. Δεν είναι ώρα να ρισκάρετε. 


Φίδι

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Τα αστέρια στη γωνία του Φιδιού σας κάνουν ευερέθιστους και ασυμβίβαστους. Τα μικρά πράγματα σας ενοχλούν και μερικές φορές αισθάνεστε ότι πρέπει να προωθήσετε τους στόχους σας, εις βάρος σας. Καθώς οι τρέχουσες ενέργειες κάνουν τους ανθρώπους γύρω σας να είναι δυσαρεστημένοι, είναι καλύτερα να  δεχτείτε οτι κάποιοι μπορεί να διαφωνούν μαζί σας. Το να το παλέψεις δεν αφήνει νικητή. Μην αφήνετε μικρές διαφορές να γίνονται μεγάλα ζητήματα. Υπάρχει επίσης κίνδυνος αγωγών. Όσοι αντιμετωπίζουν νομικές διαδικασίες θα πρέπει να προσέχουν για να κερδίσουν μια δικαστική υπόθεση. αυτό βοηθά επίσης στην επίλυση των συγκρούσεων προς ικανοποίηση όλων. Αποφύγετε τα προβλήματα με τις αρχές παραμένοντας εντός του νόμου. δεν υπάρχει περιθώριο ερμηνείας ή "να ξεφύγεις από τα πράγματα" αυτό το μήνα.


Άλογο

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Το Άλογο απολαμβάνει το Αστέρι της Ευημερίας αυτό το μήνα, το οποίο ενώνει ένα άλλο λευκό αστέρι στον τομέα σας, υποδεικνύοντας ότι οτιδήποτε αγγίζετε μετατρέπεται σε χρυσό! Μια καλή στιγμή για να επενδύσετε στο χρηματιστήριο, σε νέες επιχειρηματικές ιδέες ή στη βελτίωση των προσωπικών σας δεξιοτήτων. Καλά πράγματα συμβαίνουν συνεχώς για εσάς, αρκεί τα κίνητρά σας να παραμένουν αγνά. Καλός μήνας για να αυξήσετε τον πλούτο των περιουσιακών στοιχείων. Η τύχη της σχέσης σας είναι πολλά υποσχόμενη. Μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε τις σχέσεις που έχετε με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Νέα ειδύλλια μπορούν να εισέλθουν στην επόμενη φάση για εσάς.


Πρόβατο

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Πολλές οι θετικές εξελίξεις. Η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα. Ωστόσο, με τόση τύχη στο πλευρό σας, οι ανταγωνιστές, οι συνομήλικοι και ακόμη και οι φίλοι μπορούν να γίνουν ζηλιάρηδες. Αυτό μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας. Το πρόβατο συνεχίζει να ευδοκιμεί σε κοινωνικά περιβάλλοντα. Βγάζετε μια αύρα επιτυχίας, προσελκύοντας την προσοχή των γύρω σας. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας κάνοντας φίλους. Μην αφήσετε τον θαυμασμό να μετατραπεί σε φθόνο. Το ετήσιο εριστικό αστέρι, ωστόσο, συνεχίζει να βάζει μερικά εμπόδια στην τύχη σας. 


Μαϊμού

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Η τύχη της μαϊμούς βελτιώνεται. Υπάρχουν πολλές θετικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα και για όσους αγωνίζεστε για μια προαγωγή ή αντιμετωπίζετε μια ανταγωνιστική κατάσταση οποιουδήποτε είδους, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι υψηλές. Οι σχέσεις πάνε καλά, ειδικά εκείνες της ρομαντικής φύσης! Μια πολλά υποσχόμενη στιγμή για να επισημοποιήσετε ένα ειδύλλιο. Οι μαθητευόμενοι απολαμβάνουν εν τω μεταξύ επαίνους στο σχολείο.


Κόκορας

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Ένας αστρικός μήνας που φέρνει απαράμιλλη καλή τύχη στον Κόκορα! Ο πλούτος και η ευτυχία είναι εύκολο να βρεθούν και όσοι αναζητούν τη μεγάλη τους ευκαιρία μπορεί να τη βρουν τώρα! Η τύχη του πλούτου είναι πολλά υποσχόμενη, καθιστώντας αυτή την καλή στιγμή για νέες επενδύσεις. Οι εξυπηρετικοί άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας ακριβώς όπως τους χρειάζεστε. Μην αρνείστε τη βοήθεια όταν προσφέρεται, ακόμα και αν με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ότι δεν χρειάζεστε τη βοήθειά τους. μια όμορφη φιλία θα μπορούσε να ανθίσει έτσι.


Σκύλος

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Ένας ατυχής μήνας και η συμβουλή μας είναι να ΄΄κρυφτείτε΄΄. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ, καθώς το Αστέρι της Ατυχίας διπλασιάζει την ατυχία σας. Αναβάλετε σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις ή αποφάσεις ζωής μέχρι τον επόμενο μήνα. Καθώς η ασθένεια φαίνεται να είναι το θέμα της χρονιάς, πρέπει επίσης να προστατεύσετε την υγεία σας. Αποφύγετε επιχειρήματα ή συγκρούσεις οποιουδήποτε είδους, καθώς είναι απίθανο να κερδίσετε και η αντίδραση θα μπορούσε να διαρκέσει. Υπάρχει κίνδυνος βλάβης στις σχέσεις στη ζωή σας. Προστατεύστε τους δεσμούς που έχετε με τους φίλους και τους αγαπημένους σας.


Xoίρος

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Ένας μήνας εμποδίων με την άφιξη του Άστρου της Ατυχίας. Τα αποτελέσματα έρχονται με τη μορφή ασθένειας, απώλειας χρημάτων, σωματικού τραυματισμού,  και συναισθηματικής αστάθειας. Καθώς υπάρχουν ενδείξεις απώλειας χρημάτων, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για πολυτέλειες. Οι σχέσεις θα τείνουν να είναι δύσκολες και υπάρχουν προδοτικές τάσεις. Αυτός δεν είναι ένας μήνας για τον Χοίρο να είναι πολύ δυναμικός. Πρέπει να κρυφτείτε προς το παρόν.


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID